Nera Plant Seminte de mac ECO 200g

Seminte de mac ECO 200g

Disponibil la comanda online

SKU 20885
19,75 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse alimentare Seminte Produse Bio, organice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Seminte de mac ECO 200g de la Nera Plant

Seminte de mac ECO 200g – Binecunoscute pentru efectele lor sedative, sunt totodată bogate în minerale (mangan, cupru, calciu, magneziu, fosfor, fier şi zinc), contribuind astfel la remineralizarea organismului, întărirea oaselor și a dinților, accelerarea metabolismului și creșterea imunității. Sursă importantă de Omega 3, 6 și 9, susțin sănătatea inimii, a pielii, a părului și a ochilor.

Produs nemodificat genetic şi neiradiat.

Binecunoscute pentru efectele lor sedative, sunt totodată bogate în minerale (mangan, cupru, calciu, magneziu, fosfor, fier şi zinc), contribuind astfel la remineralizarea organismului, întărirea oaselor și a dinților, accelerarea metabolismului și creșterea imunității. Sursă importantă de Omega 3, 6 și 9, susțin sănătatea inimii, a pielii, a părului și a ochilor.

Informații nutriționale pentru 100gr:
Valoare energetică: 2197kJ/525kcal
Grăsimi: 41g
– din care acizi grași saturați: 4,5g
Carbohidrați: 8,6g
– din care zaharuri: 3g
Fibre: 20g
Proteine: 18g
Sare: 0,01g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite