Rapunzel Ciocolata bio cu crema de cocos HIH 100 g

Ciocolata bio cu crema de cocos HIH 100 g

Disponibil la comanda online

SKU 19554
18,02 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse alimentare
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ciocolata bio cu crema de cocos HIH 100 g de la Rapunzel

Umplutura delicioasa de crema cu lapte de nuca de cocos bio, acoperita cu ciocolata bio cu lapte integral topit in gura, ca gustare de vara ideala. Ciocolata Rapunzel reprezinta cea mai buna traditie de fabricatie elvetiana si ingrediente valoroase, din comert echitabil, provenite din cultivarea ecologica.

In plus fata de materiile prime selectate, conca este adevaratul secret din spatele unei ciocolate grozave. Conching este o arta care dezvolta pe deplin bogatia aromelor inerente cacao intr-un proces pas cu pas si confera ciocolatei finetea sa perfecta si netezimea delicata, incomparabila.

Ingrediente: zahar din trestie integral, zahar din trestie, unt de cacao, lapte praf integral 19%, cocos ras 9%, masa de cacao, emulgator lecitina de soia, vanilie bourbon cacao minim 36%

Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.


Umplutura din crema de lapte si nuca de cocos este invelita in ciocolata cu lapte. Cu continut de cacao de cel putin 36% in ciocolata cu lapte.

DECLARATIE NUTRITIONALA / 100 ml (g)

Energie: kJ / kcal 2462 / 592
Grasimi: g 42
    din care, acizi grasi saturati: g 27
Glucide: g 47
      din care, zaharuri: g 46
Proteine: g 6.2
Fibre: g 2.6
Sare: g 0.2

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Rapunzel: RAPUNZEL - importator de produse bio la cel mai inalt standard de calitate, certificate ecologic si la cele mai bune preturi. Alegeti produsele bio de la Rapunzel pentru o viata mai sanatoasa. Produse ecologice facute din dragoste. Gama de produse bio Rapunzel cuprinde produse alimentare: batoane, ulei de cocos, pasta de susan tahin, uleiuri presate la rece si multe altele.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite