Apicoltura Casentinese Miere gourmet de salcam cu trufe Casentinese

Miere gourmet de salcam cu trufe Casentinese

Disponibil la comanda online

SKU 16107
29,99 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Afectiuni Apicole
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Miere gourmet de salcam cu trufe Casentinese de la Apicoltura Casentinese

Descriere produs Miere gourmet de salcam cu trufe Casentinese

Mierea de salcam cu trufe Apicoltura Casentinese este un produs de calitate superioara.

Acest produs are o aroma extraordinara ce rasfata simturile, se potriveste perfect alaturi de branzeturi maturate sau branzeturi albastre.

Veti fi placut surprinsi de cat de bine se asociaza gustul dulce al mierii cu cel sarat al branzeturilor. Trufele albe confera o nota de pretiozitate acestei asocieri.

Are un aspect lichid, luminos si omogen specific mierii de salcam, o textura vascoasa si nuanta galben deschis. Mierea are in general proprietati energetice recunoscute datorita continutului natural de zaharuri, usor asimilabile si care joaca un rol antiinflamator datorita prezentei de enzime naturale. Este potrivita in diverse retete de preparate culinare sofisticate. Poate fi intinsa direct pe painea proaspata sau prajita. -

Compozitie: Miere de salcam 99.8%, aroma de trufe albe 0.1%, fulgi de trufe 0.1%. Valori nutritionale: Valori nutritionale medii per 100g: energie 1370kj/322kcal, grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g, glucide 80g din care zaharuri 80g, proteine 0.6g, sare 0.08g. Beneficii: Mierea de salcam cu trufe Apicoltura Casentinese este un produs de calitate superioara. Acest produs are o aroma extraordinara ce rasfata simturile, se potriveste perfect alaturi de branzeturi maturate sau branzeturi albastre. Utilizare produs: Acest produs are o aroma extraordinara ce rasfata simturile, se potriveste perfect alaturi de branzeturi maturate sau branzeturi albastre. Veti fi placut surprinsi de cat de bine se asociaza gustul dulce al mierii cu cel sarat al branzeturilor. Trufele albe confera o nota de pretiozitate acestei asocieri.

Are un aspect lichid, luminos si omogen specific mierii de salcam, o textura vascoasa si nuanta galben deschis.

Este potrivita in diverse retete de preparate culinare sofisticate.
Poate fi intinsa direct pe painea proaspata sau prajita.

Miere gourmet de salcam cu trufe Casentinese  - producator Apicoltura Casentinese se regaseste in categoria Apicole si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite