Biobee Miere de Salcam 420 gr

Miere de Salcam 420 gr

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 12434
25,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Miere de Salcam 420 gr de la Biobee

Miere de Salcam, Biobee, 420 gr

Miere de Salcam - este o miere monoflora culeasa in general de la o singura specie de planta, respectiv salcam. Este asimilata foarte usor de organism, oferind energie si substante bioactive si nutritive. Mierea de salcam contine vitaminele B1, B2, B6, B12, enzime, flavoane, flavonoide, compusi aromatici, fitohormoni, acizi organici (lactic, oxalic, citric, malic), dextrina, compusi ai azotului.

Mierea de salcam are un continut in fructoza mai mare decat al celorlalte tipuri de miere (41,7%) si contine 10% zaharoza si maltoza si 34,7% glucoza, avand pH-ul 4. In totalitate, mierea de salcam contine 435 substante. Mierea de salcam are un efect tonic general, calmeaza tusea, este antiseptica si este folosita in tratamentul asteniei si nevrozelor.

Consumul de miere de salcam mai este recomandat in afectiuni ca de exemplu:

 • gastrita hiperacida – mierea de salcam trebuie diluata in apa calda si luata cu 90-120 de minute inaintea mesei, diminueaza aciditatea gastrica si se absoarbe repede, calmand pirozisul „arsurile” (se dizolva o lingura de miere in 100 ml apa);
 • ulcer – se prepara un amestec din miere de salcam diluata in 200 ml de lapte nefiert. Amestecul se bea seara inainte de culcare, insa tratamentul trebuie sprijinit de un regim alimentar adecvat.

Mierea de salcam este un excelent tonic pentru copii, convalescenti, pentru intarirea sistemului imunitar si pentru femeile insarcinate.


Miere de Salcam 420 gr - producator Biobee se regaseste in categoria Apicole si face parte din oferta magazinului online de produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Miere de salcam.

 • General
  • Apicole
   Miere
  • Afectiuni
   Convalescenta
   Sarcina
   Astenie fizica

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Biobee: Biobee, producator apicol roman. Pretioasa miere ecologica este obtinuta de albine din recolta de polen si nectar culeasa de pe campiile si padurile salbatice ale Transilvaniei. Mierea este naturala: contine enzime, vitamine si minerale. Datorita acestor nutrienti, mierea este recomandata de nutritionisti si medici pentru o dieta sanatoasa. Mierea de albine este unul dintre cele mai sanatoase. Miere de rapita, miere de zmeura, miere poliflora si miere de salcam, ... Bucura-te de fiecare sortiment in parte!
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social