Biobee Miere de Zmeura 1 kg

Miere de Zmeura 1 kg
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Apicole

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Miere de Zmeura 1 kg de la Biobee

Miere de Zmeura, Biobee, 1 kg

Miere de Zmeura - este o miere bio parfumata, cu aroma de zmeura, obtinuta de catre apicultori prin plasarea stupilor de albine langa culturile intense de zmeura, in lunile iunie-iulie, perioada de florenscenta a zmeurei. Mierea de zmeura o miere in care uneori pot fi gasite particule de polen, rezultand astfel o miere cu aroma mai puternica.

Mierea de zmeura este folosita atat pentru proprietatile sale terapeutice in preventia aparitiei osteoporozei si a sclerodermiei, in reglarea activitatii ovarelor, in calmarea tusei, pentru stimularea sistemului imunitar, ca remediu natural in cazul starilor gripale, cat si in uz extern ca de exemplu pentru masti cosmetice si tratamente faciale, mierea de zmeura conferind suplete si catifelare pielii, dar in acelasi timp avand si efectul de reintinerire a tenului matur.


Miere de Zmeura 1 kg - producator Biobee se regaseste in categoria Apicole si face parte din oferta magazinului online de produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Miere de zmeura.

  • General
    • Apicole
      Miere

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Biobee: Biobee, producator apicol roman. Pretioasa miere ecologica este obtinuta de albine din recolta de polen si nectar culeasa de pe campiile si padurile salbatice ale Transilvaniei. Mierea este naturala: contine enzime, vitamine si minerale. Datorita acestor nutrienti, mierea este recomandata de nutritionisti si medici pentru o dieta sanatoasa. Mierea de albine este unul dintre cele mai sanatoase. Miere de rapita, miere de zmeura, miere poliflora si miere de salcam, ... Bucura-te de fiecare sortiment in parte!
Cosul este gol
Nu ai produse favorite