Biobee Miere Poliflora 420 gr

Miere Poliflora 420 gr
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Apicole

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Miere Poliflora 420 gr de la Biobee

Miere Poliflora, Biobee, 420 gr

Miere Poliflora - este o miere cu o consistenta lichida, asemanatoare unui sirop, bogata in vitamine si saruri minerale. Mierea poliflora este obtinuta de albine din nectarul florilor de camp, rezultand astfel o miere care insumeaza proprietatile active ale mai multor plante. Mierea poliflora contine vitamina C, complexul de vitamine B, minerale, enzime, glucoza, zaharuri simple si fructoza.

Mierea poliflora stimuleaza pofta de mancare si contribuie la o digestie corecta, ajuta si participa la activitatile zilnice ale ficatului, consumul de miere poliflora fiind recomandat pentru tratarea diverselor boli ale ficatului. In cazul unor deficiente la nivel osos, precum demineralizarea sau osteoporoza, cateva lingurite din mierea poliflora pot ajuta in procesul de refacere.

Este mierea cea mai indragita de copii, deoarece este si cea mai dulce miere de albine naturala, datorita adaosului ridicat de fructoza (zaharul natural din fructe si plante) provenit de la mai multe flori.


Miere Poliflora 420 gr - producator Biobee se regaseste in categoria Apicole si face parte din oferta magazinului online de produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Miere poliflora.

  • General
    • Apicole
      Miere

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Biobee: Biobee, producator apicol roman. Pretioasa miere ecologica este obtinuta de albine din recolta de polen si nectar culeasa de pe campiile si padurile salbatice ale Transilvaniei. Mierea este naturala: contine enzime, vitamine si minerale. Datorita acestor nutrienti, mierea este recomandata de nutritionisti si medici pentru o dieta sanatoasa. Mierea de albine este unul dintre cele mai sanatoase. Miere de rapita, miere de zmeura, miere poliflora si miere de salcam, ... Bucura-te de fiecare sortiment in parte!
Cosul este gol
Nu ai produse favorite