Bauck Hof Fulgi bio de orez integral pentru lapte fara gluten 425g

Fulgi bio de orez integral pentru lapte fara gluten 425g

Disponibil la comanda online

SKU 20426
29,11 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Fulgi bio de orez integral pentru lapte fara gluten 425g de la Bauck Hof

Orezul de lapte va fi gata in cel mai scurt timp: se fierbe - gata!

Consum:
Un terci de orez sarat sau dulce poate fi gatit cu fulgi de orez bio. Fulgii sunt, de asemenea, ideali ca ingredient pentru muesli sau ca imbogatire a produselor de patiserie. Fulgii de orez de lapte au un gust dulce cu aroma plina de budinca de orez. Orezul de lapte succede cu fulgi de orez de lapte in cel mai scurt timp: aduceti-l la fierbere si gata!

Calitate Demeter
Calitatea Demeter este cea mai inalta calitate ecologica. Agricultura biodinamica este considerata cea mai durabila forma de gestionare a terenurilor. Ingrasamintele organice si plantele medicinale promoveaza fertilitatea solului. Aceasta creeaza plante vitale, naturale mature, cu multa vitalitate.

Acest produs este controlat fara gluten
Fiecare lot de produse fara gluten este analizat pentru lipsa de gluten in laborator imediat dupa productie. Toate produsele fara gluten sunt inregistrate la Societatea Celiatica Germana.

Bauckhof Mühle garanteaza ca fulgii de orez bio raman fara gluten in timpul transportului, depozitarii si ambalarii. Este exclusa orice contaminare cu praf de cereale din alte produse care contin gluten. Echipa noastra de ambalare primeste instruire regulata si, prin urmare, intelege foarte bine provocarile unei diete fara gluten.

Caracteristici generale:
Bauckhof este una dintre cele mai vechi ferme Demeter din Germania, ceea ce ne face un adevarat pionier ca producator de alimente bio.

Pasiunea noastra: sa producem Demeter delicios, sanatos si alimente bio bazate pe traditie cu inima, mana si minte.

Consum si depozitare
Fulgii crocanti, fragili, cu aroma completa a orezului cu bob rotund, sunt ideale pentru budinca de orez rapida si pentru prepararea muslisurilor fine. Ideal pentru budinca de orez rapid: fierbe - gata! Nu mai amesteca niciodata ore intregi ...

A se pastra uscat, la temperatura camerei.
 
De fabricatie: Pentru fulgii nostri de cereale integrale Bauckhof, folosim materii prime Demeter care nu sunt produse numai in organice controlate, ci si in culturi regionale biodinamice (DEMETER). Ingrasamintele organice si plantele medicinale promoveaza in special fertilitatea naturala si fortele vitale ale pamantului si ale plantelor. Deoarece se stie ca orezul nu creste aici in nord, cooperam cu fabricile de orez din Italia, Spania si Portugalia. Pe langa activitatea noastra de comercializare a cerealelor din nordul Germaniei, este important pentru noi sa includem in gama noastra produse Demeter din tarile europene invecinate. In acest fel promovam cultivarea Demeter in toata Europa.
 
Alte note: Fara OMG, fara aroma, fara coloranti sintetici, fara conservare sintetica, fara zahar alb, pur vegetal, neindulcit.
 
Indulcire: neindulcit
Gust: Tipic pentru specie
 
Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: demeter
Alte criterii de calitate si etichete: societatea vegana, ureche fara gluten a DZG

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bauck Hof: Bauck Hof - in anul 1932, cand termeni precum eco si bio nu erau inca cunoscuti de catre populatie, pionierul Eduard, cunoscut sub numele de Opa“ (bunicul) Bauck, a pus bazele unei intreprinderi ce avea ca obiect de activitate agricultura biologica dinamica. Astazi, 3 generatii ale familiei Bauck traiesc si muncesc in cadrul celor 3 ferme detinute de familie situate in zona Lüneburger Heide din nordul Germaniei. Pornind de la ideea initiala a lui Opa Bauck, in anii `60 cei 5 copii ai sai au pus bazele unor  proiecte Demeter. Din anul 1970 fermele bunicului Bauck s-au transformat intr-un veritabil centru de productie si comercializare a unor materii prime provenite din agricultura Demeter. Astazi firma are angajate peste 100 de persoane care se ocupa de buna functionare a fermelor.  Cu cele 2 mori si cele 5 lini de asamblare, compania produce pentru piata germana, dar si pentru cea internationala, produse organice si Demeter cum ar fi : faina, musli si amestecuri de copt.
 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite