Bauck Hof Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee fara gluten 385 g

Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee fara gluten 385 g

Disponibil la comanda online

SKU 20427
20,56 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee fara gluten 385 g de la Bauck Hof

Mix de faina pentru tarta de ovaz Flambee FARA GLUTEN pentru 2 tavi. Fie vegan, vegetarian sau acoperit cu sunca, acest amestec de copt este potrivit pentru seara confortabila in doi. Pe geanta vei primi 1 foaie de tarta flambée, pe care o poti topi in functie de gustul tau si o poti servi ca gustare sau ca o masa fina. Pregatiti timp de 5 minute, coaceti timp de 10 pana la 15 minute. Incercati versiunea clasica, dulce sau gourmet pe spatele pachetului.

Timp de preparare: aproximativ 5 minute, timp de coacere: 10-15 minute.

Mai sunt necesare pentru preparare: 140 ml apa rece, 1 lingura otet de cidru de mere, 2 linguri ulei neutru

1. preincalziti cuptorul la 250 °C caldura superioara/inferioara.
2. puneti apa, ulei si otet intr-un castron si adaugati 1 plic de amestec de copt. Framantati ingredientele cu mixerul de mana (sau manual) intr-un aluat omogen.
3. se pune hartia de copt pe suprafata de lucru si se presara cu putina faina sau amidon. Se intinde aluatul subtire pe hartia de copt (1-2 mm). Cand aluatul a ajuns la dimensiunea foii, inaltimea aluatului este ideala.
4. trageti aluatul finit rulat cu hartia de copt pe o tava de copt si acoperiti dupa cum doriti.
5. puneti flambée tarte in partea inferioara a cuptorului preincalzit (250 ° C) si coaceti timp de 10-15 minute, in functie de grosimea topping-ului.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bauck Hof: Bauck Hof - in anul 1932, cand termeni precum eco si bio nu erau inca cunoscuti de catre populatie, pionierul Eduard, cunoscut sub numele de Opa“ (bunicul) Bauck, a pus bazele unei intreprinderi ce avea ca obiect de activitate agricultura biologica dinamica. Astazi, 3 generatii ale familiei Bauck traiesc si muncesc in cadrul celor 3 ferme detinute de familie situate in zona Lüneburger Heide din nordul Germaniei. Pornind de la ideea initiala a lui Opa Bauck, in anii `60 cei 5 copii ai sai au pus bazele unor  proiecte Demeter. Din anul 1970 fermele bunicului Bauck s-au transformat intr-un veritabil centru de productie si comercializare a unor materii prime provenite din agricultura Demeter. Astazi firma are angajate peste 100 de persoane care se ocupa de buna functionare a fermelor.  Cu cele 2 mori si cele 5 lini de asamblare, compania produce pentru piata germana, dar si pentru cea internationala, produse organice si Demeter cum ar fi : faina, musli si amestecuri de copt.
 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite