Bauck Hof Mix pentru tort musuroi bio DEMETER 350g

Mix pentru tort musuroi bio DEMETER 350g
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse Bio, organice

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Mix pentru tort musuroi bio DEMETER 350g de la Bauck Hof

Mix pentru tort musuroi bio DEMETER 350g, Bauck Hof

Principalul aspect este ca acest tort bio de ciocolata are un gust la fel de delicios pe cat arata si este la fel de rapid si usor de preparat. Cu crema delicioasa si rafinata cu fructe, aceasta prajitura este ceva cu totul special. Fie ca este clasic sau ca varianta vegana: tortul nostru nuauriu este intotdeauna delicios. Si, desigur, este produs Demeter, nu contine amelioratori precum arome artificiale sau potentiatori de aroma.

Oricine isi poate face acum propriul tort cu noile noastre mixuri de coacere pentru prajituri bio. Minunatele prajituri pot fi create in cel mai scurt timp, fie ele clasice sau vegane. In calitatea Demeter tipic BuckHof.

Origine si calitate
Tara de prelucrare: Germania
Tara de ambalare: Germania
Produs ecologic: Da
Sigilii de stat: Sigiliu organic, sigla ecologica a UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / Agricultura non-UE
Ce standard este indeplinit: Demeter
Alte criterii si etichete de calitate: vegan - Europa. Uniunea Vegetariana

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Bauck Hof: Bauck Hof - in anul 1932, cand termeni precum eco si bio nu erau inca cunoscuti de catre populatie, pionierul Eduard, cunoscut sub numele de Opa“ (bunicul) Bauck, a pus bazele unei intreprinderi ce avea ca obiect de activitate agricultura biologica dinamica. Astazi, 3 generatii ale familiei Bauck traiesc si muncesc in cadrul celor 3 ferme detinute de familie situate in zona Lüneburger Heide din nordul Germaniei. Pornind de la ideea initiala a lui Opa Bauck, in anii `60 cei 5 copii ai sai au pus bazele unor  proiecte Demeter. Din anul 1970 fermele bunicului Bauck s-au transformat intr-un veritabil centru de productie si comercializare a unor materii prime provenite din agricultura Demeter. Astazi firma are angajate peste 100 de persoane care se ocupa de buna functionare a fermelor.  Cu cele 2 mori si cele 5 lini de asamblare, compania produce pentru piata germana, dar si pentru cea internationala, produse organice si Demeter cum ar fi : faina, musli si amestecuri de copt.
 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite