Făină integrală de grâu Alac Einkorn Eco 500g Solaris

Făină integrală de grâu Alac Einkorn Eco 500g Solaris
19,82 lei

Nu este in stoc

Descriere Făină integrală de grâu Alac Einkorn Eco 500g Solaris de la Solaris

Grâul einkorn (Triticum monococcum) este una dintre cele mai vechi specii de grâu cunoscute și este considerat unul dintre strămoșii cerealelor moderne.

Istorie: Einkornul a fost una dintre primele plante cultivate în perioada neolitică. Cultura acestui grâu datează de aproximativ 10.000 de ani în urmă, fiind una dintre primele cereale consumate de oameni.

Caracteristici botanice: Grâul einkorn este o plantă cu un singur bob de grâu pe spic, ceea ce îl diferențiază de alte specii de grâu care au două sau mai multe boabe pe spic.

Valoare nutritivă: Einkornul este apreciat pentru conținutul său ridicat de proteine, fibre, minerale și antioxidanți. Deși are un conținut de gluten, acesta este în general mai ușor de digerat decât glutenul din alte tipuri de grâu.

Utilizări: Grâul einkorn poate fi folosit în aceleași moduri ca și alte tipuri de grâu, inclusiv pentru fabricarea pâinii, a turtelor și a altor produse de panificație și patiserie.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Solaris: SOLARIS a luat nastere ca o alternativa sanatoasa la stilul modern de alimentatie. Solaris îsi propune sa readuca natura si simplitatea în viata oamenilor. Solaris este numele pentru ingrediente naturale care pot face parte dintr-o alimentatie echilibrata si sanatoasa la orice varsta. Gama de produse Solaris cuprinde: musli si tarate, fructe uscate si fructe crude, seminte si mirodenii, ceaiuri si cicoare, sare si zahar, uleiuri presate la rece, uleiuri cosmetice. Toate produsele sunt 100% naturale, nu contin conservanti sau coloranti.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite