Fursecuri cu vanilie din faina de sorg pentru diabetici, 130 g, Daycome

Fursecuri cu vanilie din faina de sorg pentru diabetici, 130 g, Daycome
17,50 lei

Nu este in stoc

Descriere Fursecuri cu vanilie din faina de sorg pentru diabetici, 130 g, Daycome de la Daycome

Fursecuri cu vanilie din faina de sorg pentru diabetici, 130 g, Daycome 

Fursecuri cu vanilie Daycome reprezintă o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru toți cei care apreciază gustul dulciurilor, dar doresc să evite anumite ingrediente în alimentația lor. Aceste fursecuri sunt create cu atenție pentru a satisface nevoile celor cu diete speciale sau restricții alimentare.


Proprietati:
Fără gluten: Acestea sunt potrivite pentru persoanele cu intoleranță la gluten sau cu boala celiacă, deoarece nu conțin proteina gluten.
Fără lactoză: Pot fi savurate de către cei care sunt intoleranți la lactoză sau care doresc să evite produsele lactate, deoarece nu conțin lactoză.
Fără zahăr: Aceste fursecuri sunt ideale pentru cei care urmăresc o dietă cu conținut scăzut de zahăr sau care suferă de diabet, deoarece nu conțin zahăr adăugat.
Fără conservanți: Nu conțin substanțe chimice sau aditivi folosiți pentru a prelungi durata de viață a produselor alimentare.
Fără aditivi: Nu conțin aditivi alimentari, cum ar fi coloranți, arome artificiale sau îndulcitori artificiali, oferind o opțiune mai naturală.
Aceste fursecuri sunt gata să vă încânte simțurile cu gustul lor delicios și textura crocantă. Ele pot fi savurate cu încredere de către cei care doresc să se răsfețe cu o gustare gustoasă și sănătoasă, fără a compromite nevoile lor alimentare speciale.


Făina de sorg (sau făina de sorgum)
Este un tip de făină obținută din sorgum, o plantă cerealieră care face parte din familia Poaceae. Sorgul este cultivat pe scară largă în multe zone ale lumii, în special în Africa, Asia și America de Nord, și este o sursă importantă de alimente și nutriție pentru milioane de oameni.

Iată câteva aspecte importante despre făina de sorg:

Fără gluten: Făina de sorg este natural fără gluten, ceea ce o face potrivită pentru persoanele cu boala celiacă sau cu sensibilitate la gluten. Este o alternativă excelentă la făina de grâu pentru a prepara produse de patiserie, pâine și alte preparate pentru cei care trebuie să evite glutenul.
Valoare nutritivă: Făina de sorg conține fibre dietetice, proteine și nutrienți esențiali, cum ar fi fierul, magneziul și fosforul. Este o sursă bună de energie și poate contribui la o dietă sanatoasa.
Beneficii pentru sănătate: Consumul de făină de sorg poate aduce beneficii pentru sănătate, inclusiv gestionarea nivelului de zahăr din sânge, deoarece are un indice glicemic mai scăzut decât făina de grâu.
Făina de sorg este o opțiune versatilă în bucătărie și poate fi utilizată într-o varietate de rețete pentru a satisface nevoile alimentare și culinare ale diferitelor persoane.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite