Fitonasal pediatric, spray nazal cu Tannisal, 6 luni+, 125 ml, Aboca

Fitonasal pediatric, spray nazal cu Tannisal, 6 luni+, 125 ml, Aboca

Disponibil la comanda online

SKU 19062
77,84 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Sinuzita Rinita Gripa / Raceala Rinita alergica Raceala si gripa
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Fitonasal pediatric, spray nazal cu Tannisal, 6 luni+, 125 ml, Aboca de la Aboca

Fitonasal pediatric, spray nazal cu Tannisal, 6 luni+, 125 ml, Aboca 

Poate fi folosit și că tratament adjuvant în cazul tusei, digolului cauzat de descărcarea nazală retro și infecții ale urechii medii rezultate din congestia nazală. Ideal pentru utilizare frecventă. Produsul este indicat începând cu vârsta de 6 luni.

Funcționează datorită Tannisal, un complex molecular natural normalizat, compus dintr-o fracțiune de tanin din sălbăticie și sare de rocă (sare minieră extrasă prin tratochimie), care interacționează cu mucoasa nazală efectuând: 1) o acțiune decongestionantă cu un mecanism dublu non-farmacologic, atât prin precipitare de bradicinină, taninurile conținute în produs sunt capabile să disperseze acest mediator de inflamație, reducând astfel congestia nazală, atât prin osmolalitate echilibrată cât și standardizată (600 mOsm / kg) care favorizează rechemarea apei din țesuturile congestionate, fără a irită și usca mucoasa; 2) o acțiune protectoare care normalizează mucoasa nazală datorită aderenței substanțelor active și acțiunii lor antioxidante eficiente.

Mai mult, produsul, datorită jetului nebulizat cu flux continuu, are o acțiune de curățare profundă asupra cavităților nazale care elimină excesul de mucus și pesticidele, iritanții și alergenii prinși în el (viruși, bacterii, fum, fum, polen, substanțe) iritanți etc.). Datorită acestor caracteristici, Fitonasal Pediatric este adecvat în special pentru tușe cu secreție nazală în spate. De fapt, posibilă stagnare a mucusului în cavitatea nazală și prezența microorganismelor și a substanțelor alergene, prin scurgerea nazală retro, poate provoca tușe sau alte probleme, cum ar fi digola mală și otita medie. Fitonasal Pediatric nu conține decongestionante vasoconstrictoare și, datorită acțiunii sale inovatoare non-farmacologice, nu este dependență, nu usucă lamucoza nazală, nu irită și poate fi folosit frecvent, chiar și pentru perioade îndelungate.

Utilizarea produsului la sugari și copii mici facilitează refacerea pe timp de noapte.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Aboca: Produse naturiste de la ABOCA-Italia sunt suplimente alimentare obtinute prin cercetare stiintifica (botanica, fitochimie, genetica, clinica, tehnologie) si cercetare ecologica. ABOCA investeste in cercetare, inovare si calitatea produselor. Firma Aboca considera ca plantele medicinale sunt remedii naturale pentru sanatatea oamenilor. Produsele Aboca se adreseaza adultilor si copiilor. Aboca- Inovatie pentru sanatate.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite