easycare-baby Bombe de baie EASYCARE BABY efervescente copii fructe exotice 3 buc/punga

Bombe de baie EASYCARE BABY efervescente copii fructe exotice 3 buc/punga

Disponibil la comanda online

SKU 18156
11,37 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Sare de baie Cosmetice bebelusi si copii Mama si copilul
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Bombe de baie EASYCARE BABY efervescente copii fructe exotice 3 buc/punga de la easycare-baby

Bombele de baie EASYCARE, sunt saruri de baie reconfortante in forma de bulina, ce pot fi utilizate in timpul baii. Aceste produse nu sunt toxice si pot fi utilizate in siguranta.

Instructiuni de utilizare: Acest produs este destinat numai pentru baie. Scoateti sarea de baie din punga, indepartati folia transparenta de plastic si introduceti produsul in cada cu apa calda. Aceasta va incepe sa fie efervescenta si va colora apa in diverse culori. Dupa baie, clatiti-va cu apa calda, proaspata. Aceste produse pot para anumite suprafete poroase cum ar fi tigla sau chitul nesigilat. Testati produsul pe o suprafata redusa unainte de a-l utiliza in cada sau in zona de baie. Evitati contactul direct al produsului cu anumite suprafete cum ar fi: lemn, tapet, suprafete pictate, vinyl, covoare sau alte materiale care nu pot fi spalate manual sau la masina. Cand se utilizeaza conform instructiunilor, acest produs nu trebuie sa pateze prosoape, lenjerie sau alte produse textile dupa imediat dupa spalare manuala sau automata. Spalati orice reziduu de culoare de pe piele cu apa curata si sapun. Mainile umede pot activa efervescenta produsului.

PRECAUTII: A nu se lasa la indemana copiilor, decat in prezenta unui adult. Nu inghititi. Acesta nu este un produs alimentar. In caz de inghitire, poate cauza iritatii in cantitati mari. Poate provoca iritatii ale ochilor. IN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clatiti cu apa din abundenta. Daca iritatia persista, contactati un medic. IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: Daca nu este clatita dupa baie, poate cauza iritatii in cazul pielii sensibile. Clatiti cu apa.

A se depozita la loc uscat si racoros.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite