Solaris Biscuiti cu crema de afine, ECO,175g, Longevita

Biscuiti cu crema de afine, ECO,175g, Longevita

Disponibil la comanda online

SKU 19452
17,38 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Gustari Mama si copilul
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Biscuiti cu crema de afine, ECO,175g, Longevita de la Solaris

Biscuiti cu crema de afine eco-bio - 175g – Longevita

Biscuitii bio cu afine sunt ideali atat pentru cei mici, atunci cand au nevoie de o gustare, de un pachetel la scoala, cat si pentru cei mari atunci cand au nevoie sa isi reincarce organismul cu energie in timpul serviciului.

Ingrediente Biscuiti cu crema de afine Longevita:

Faina de grau*, uleiuri vegetale nehidrogenate* (ulei de floarea soarelui, ulei de palmier, ulei din seminte de palmier, ulei de cocos, apa, emulgatori: lecitina de soia, suc concentrat de lamaie), zahar din trestie*, sirop din cereale*, afine* 7%, miere*, pudra integrala de ou, suc concentrat de lamaie, sare, agent de afanare: bicarbonat de amoniu. Produsul contine gluten, soia. Produs pe echipamente care proceseaza lapte, ou, arahide, alune, midgale, susan si gluten. *din agricultura bio

Informatii nutritionale pentru 100g biscuiti:

Valoare energetica pe 100g produs KJ

1737Kj

Grasimi-Lipide

16.2g

Valoare energetica pe 100g produs Kcal

414Kcal

Proteine

5.3g

Glucide-Carbohidrati

61.7g

Fibre

1.8g

Sodiu-Sare

2.4g

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Solaris: SOLARIS a luat nastere ca o alternativa sanatoasa la stilul modern de alimentatie. Solaris îsi propune sa readuca natura si simplitatea în viata oamenilor. Solaris este numele pentru ingrediente naturale care pot face parte dintr-o alimentatie echilibrata si sanatoasa la orice varsta. Gama de produse Solaris cuprinde: musli si tarate, fructe uscate si fructe crude, seminte si mirodenii, ceaiuri si cicoare, sare si zahar, uleiuri presate la rece, uleiuri cosmetice. Toate produsele sunt 100% naturale, nu contin conservanti sau coloranti.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite