Pasta de dinti cu fluor cu menta dulce pentru copii 3+, Sylveco, 75 ml

Pasta de dinti cu fluor cu menta dulce pentru copii 3+, Sylveco, 75 ml

La comanda, in 2 zile

SKU 21888
31,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Igiena dentara Cosmetice bebelusi si copii Mama si copilul
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Pasta de dinti cu fluor cu menta dulce pentru copii 3+, Sylveco, 75 ml de la SYLVECO

Pasta de dinti naturala cu fluor pentru utilizare zilnica, formulata cu 1100 ppm de fluor, care este cantitatea optima pentru a preveni cariile dentare si a sprijini remineralizarea. Xilitolul regleaza nivelul de pH si echilibrul microflorei din cavitatea bucala. Particulele mici de siliciu hidratat curata dintii folosind o abraziune delicata pentru a lasa smaltul dentar intact si gingiile fara iritatii. Sorbitolul si glicerina adauga dulceata in timp ce prospetimea usoara a mentei dulci indeamna pe copii sa se spele pe dinti dimineata si seara. Ursuletului dragut de pe eticheta nu trebuie sa i se spuna de doua ori sa-si spele dintii!

Testat dermatologic.

Mod de folosire:  Aplicati o cantitate mica cat un bob de mazare, pe o periuta de dinti si periati bine dintii timp de doua minute. Clatiti gura dupa periaj. A nu se inghiti. A se utiliza sub supravegherea unui adult.

Ingrediente:  Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Glycerin, Xylitol, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Benzoate, Sodium Carboxymethylcellulose, Aroma, Sodium Fluoride.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite