ESYON, Picaturi pentru somnul linistit al bebelusilor, SYRIO, 30 ml

ESYON, Picaturi pentru somnul linistit al bebelusilor, SYRIO, 30 ml

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 18392
59,07 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Insomnie Mama si copilul2 Mama si copilul Insomnie la copii
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere ESYON, Picaturi pentru somnul linistit al bebelusilor, SYRIO, 30 ml de la Syrio

Supliment alimentar Esyon de la Syrio pentru nou născuți și copii mici. Datorită sinergiei componentelor naturale favorizează un somn liniștit și relaxant. Somnul liniștit al bebelușilor alăptați este reglat de acest produs cu formulă specială ce conține extracte naturale de tei, melatonină, passiflora, mac californian și vitamina B6.

Melatonina este principalul hormon care regleaza ritmul circadian și joacă un rol important în inițierea și menținerea somnului. Melatonina este derivată din serotonină (“hormonul fericirii”), iar la randul ei serotonina este derivată din triptofan, un aminoacid esențial. Melatonina a fost izolată în anul 1958, de către dr. Aaron B. Lerner de la Universitatea Yale, pentru fi utilizată în tratamentul anumitor boli de piele. Rolul esențial al melatoninei, în randul bebelușilor, pare a fi controlarea ciclurilor de somn și de veghe. Melatonina ii permite creierului să își regleze ceasul intern.

Actiuni :

Suplimentul alimentar Esyon, pentru nou născuți și copii mici, reprezintă soluția naturală optimă pentru somnul liniștit și eliminarea durerilor abdominale cauzate de colici. Datorită sinergiei componentelor naturale favorizează un somn liniștit și relaxant.

Somnul liniștit al bebelușilor alăptați este reglat de Esyon, produs cu formulă specială ce conține extracte naturale de tei, melatonină, passiflora, mac californian și vitamina B6. 80% dintre bebelușii în vârstă de trei luni se trezesc noaptea și au nevoie de ajutor pentru a adormi din nou. La șase luni, 75% dintre.copii se trezesc noaptea cu regularitate. La vârsta de un an, jumătate din copii îincă se trezesc noaptea și plâng sau sunt agitați. Melatonina reduce timpul necesar până la adormire, iar vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii. Celelalte extracte ajută la relaxare și la reducerea stresului.

Compozitie 

Doza zilnică recomandată : - Câte 40 de picături, aproape 2 ml, cu o jumătate de oră înainte de somn. Se dizolvă în apă, ceai sau suc.

Ingrediente active:  Flori de tei, passiflora, mac californian, melatonină, vitamina B6.

Ingrediente inactive: apă, fructoză, aromă de căpșuni, acid citric natural, lecitină din floarea soarelui.

Recomandarea este de a se administra cu o jumătate de oră înainte de somn, câte 40 de picături, aproape 2 ml, dizolvate în apă, ceai sau suc.

Nu este recomandat femeilor însărcinate.

Avertisment - datorită originii naturale a tuturor ingredientelor, poate varia culoarea și gustul, de la un lot la altul, fără a fi prejudiciată calitatea produsului. Se păstrează în loc uscat, după deschidere.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite