Bazar Bio Lapte de soare cu protectie solara pentru copii, SPF 50+, 100ml Biosolis

Lapte de soare cu protectie solara pentru copii, SPF 50+, 100ml Biosolis

Disponibil la comanda online

SKU 19747
151,70 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Lapte de soare cu protectie solara pentru copii, SPF 50+, 100ml Biosolis de la Bazar Bio

Lapte de soare cu protectie solara pentru copii, SPF 50+, 100 ml Biosolis

Complet din filtre 100% minerale si fara parfum, laptele solar pentru bebelusi si copii SPF 50 ofera protectie ridicata (SPF50+) si va protejeaza copiii de întregul spectru UVA si UVB. Rezistent la apa. Fara parfum. Potrivit pentru bebelusi si copii. 98,39% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala. 30,05% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologica.

Mod de aplicare: Aplicati cu generozitate pe toate partile corpului expuse. Reaplicati regulat. Produsele Biosolis sunt rezistente la apa. Cu toate acestea, este recomandat sa reînnoiti aplicarea dupa o perioada lunga de timp petrecuta în apa. Evitati contactul cu ochii.

Nu utilizati pe îmbracaminte. A nu se lasa la îndemâna copiilor mici.

Ingrediente: Carbonat de dicapryl; gel de Aloe Barbadensis*; oxid de zinc; Dioxid de titan; Ulei de seminte de Pongamia Glabra*; Sebacat de dietil; Poligliceril-2 Dipolihidroxistearat; Propandiol; Poligliceril-3 diizostearat; Acid stearic; hidroxid de aluminiu; Ulei de Brassica Campestris (Rapita)*; Talc; alcool benzilic; Bisabolol*; Acid dehidroacetic; tocoferol; Aqua (apa). *=din culturi certificate ecologic. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite