Bazar Bio Spray de soare cu protectie solara, SPF 30+, 100ml Biosolis

Spray de soare cu protectie solara, SPF 30+, 100ml Biosolis
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Produse pentru plaja

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Spray de soare cu protectie solara, SPF 30+, 100ml Biosolis de la Bazar Bio

Spray de soare cu protectie solara, SPF 30+, 100 ml Biosolis

Spray-ul cu protectie solara de la Biosolis a fost creat fara utilizarea de nanoparticule sau substante petrochimice. Este ideal pentru pielea bronzata pentru a prelungi efectul de bronz. Aloe vera îngrijeste în mod optim pielea si o calmeaza în timp ce reflecta razele daunatoare UVA si UVB.

Mod de aplicare: Agitati bine înainte de folosire. Aplicati pe zonele corpului care sunt expuse la soare. Distribuiti folosind miscari de masaj. Repetati de câteva ori pe zi. Produsele de îngrijire solara Biosolis sunt rezistente la apa, totusi, se recomanda repetarea aplicarii.Evitati contactul cu ochii. Doar pentru uz extern! A nu se lasa la îndemâna copiilor. Nu pulverizati pe haine sau textile.

Ingrediente: Ulei din seminte de Sesamum Indicum (susan)*,  Triglicerid caprilic/capric, Oxid de zinc, Carbonat de dicaprylil, Acid polihidroxistearic, Propandiol, Ulei de cocos hidrogenat*, Parfum (parfum), Extract din seminte de Pongamia pinnata*, Ulei de cocos Nucifera (nuca de cocos)*, Bisabolol*, Parfum, Tocopherol, Citral, Citronelol, Limonene, Linalool.*=ingrediente provenite din culturi certificate ecologic. T

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite