Beauty Made Easy Stick solid protectie solara minerala SPF 50, aloe vera, pentru fata si corp, 30 g

Stick solid protectie solara minerala SPF 50, aloe vera, pentru fata si corp, 30 g

La comanda, in 2 zile

SKU 22837
75,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Stick solid protectie solara minerala SPF 50, aloe vera, pentru fata si corp, 30 g de la Beauty Made Easy

Stick  solid cu protectie solara minerala pentru fata si corp, cu protectie ridicata si formula blanda, 100% de origine naturala. Fara parfum. Cu extract de Aloe Vera.

Ca filtru UV fizic, oxidul de zinc ofera o aparare naturala cu spectru larg, oferind protectie pe tot parcursul anului impotriva radiatiilor UVA si UVB.

Mod de folosire: Apasati baza in sus. Aplicati pe fata intr-un strat generos. Distribuiti uniform cu varfurile degetelor. Se recomanda reaplicarea la fiecare 3-4 ore pentru o protectie optima.

In functie de depozitare sau temperatura in timpul transportului, stickul poate parea putin dur la inceputul aplicarii. Se va incalzi la temperatura pielii pentru o aplicare neteda si usoara.


Ingrediente: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, ZINC OXIDE, CETYL ALCOHOL, EUPHORBIA CERIFERA CERA, THEOBROMA CACAO SEED BUTTER, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, POLYHYDROXYSTEARIC ACID, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, TOCOPHEROL

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Beauty Made Easy: Beauty Made Easy este un brand danez, iar compania a fost infiintata in 2014 de catre Terje Munck si fiica sa adolescenta, Katrine. In prezent, compania este partial germana si exporta in 12 tari. Produsele lor sunt mai mult decat niste produse de beauty, livreaza atitudine si un stil de viata. Sunt colorate in nuante vesele, sunt jucause si au un design unic.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite