Balsam contra insolatiei, 125ml, Favisan

Balsam contra insolatiei, 125ml, Favisan

Disponibil la comanda online

SKU 20122
16,53 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse pentru plaja Afectiuni
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Balsam contra insolatiei, 125ml, Favisan de la Favisan

Balsam contra insolatiei, 125ml, Favisan este o formulă în două faze, pentru cazuri uşoare de insolaţie cu zinc, vit.A, A, ẞ-caroten.

Insolatia este precedata de epuizarea cauzata de caldura, prezentand simptome precum cefalee, greata, ameteli, varsaturi, oboseala, slabiciune, dureri si crampe musculare si chiar o culoare inchisa a urinei ce indica deshidratare. Corpul depaseste temperatura de 37°C. Daca epuizarea termica se transforma in insolatie, simptomele devin serioase si severe. Corpul se supraincalzeste si atinge temperatura de 40°C sau chiar si mai mult. Simptome ca starea de ameteala, confuzie, greata, varsaturi, transpiratie abundenta, dureri de cap se numara printre cele care caracterizeaza insolatia. Acest lucru se poate intampla in zilele foarte insorite si calduroase, in caz de umiditate ridicata sau daca stai un timp indelungat la soare sau daca faci efort fizic afara fara sa iei o pauza.

Beneficii:

  • Protejează, hidratează şi catifelează pielea
  • Calmează usturimile şi protejează pielea de arsuri

Proprietati:

Are proprietăţi: anestezice, radioprotectoare; ajută la refacerea epiteliului şi stimulează procesele regenerative.

Mod de utilizare:

  • Se agită și se întinde uşor pe pielea iritată, arsă, cu băşici şi ulceraţii.

Ingrediente:

  • aqua, zinci oxydum, glycerin, alcohol (10%), titanium dioxide, bezocainum, betacarotene, Mentha piperita*, menthol, tocopherol (vit.E), retinol (vit.A)
    * ingrediente provenite din agricultura biologică

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite