Emulsie dupa plaja 250 ml Favisan

Emulsie dupa plaja 250 ml Favisan

Disponibil la comanda online

SKU 20123
18,40 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse pentru plaja Ingrijire corp
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Emulsie dupa plaja 250 ml Favisan de la Favisan

Emulsie după plajă produs de îngrijire a pielii după expunerea la soare, cu o formulă îmbogățită cu miere, extract de gălbenele și germeni de grâu ce hrănesc și hidratează în profunzime epiderma.

Ingrediente: aqua, paraffinum liquidum, glycerolum, vaselinum album, stearinum, Calendulae flos, Triticum germinatum, cetaceum, TEA, alcoholum cetylstearylicum, aroma, kalii sorbas, mel, mentholum.

Mod de folosire: Se masează ușor tot corpul. Veți simți o senzație plăcută de răcoare și confort termic. Reprezintă un adevărat balsam pentru pielea iritată. Este rezistent la apă.

Beneficii:

- Restabilește nivelul corect al hidratării și ajută la menținerea, vreme mai îndelungată, a bronzului.

- Mierea de albine, extractul de gălbenele și germenii de grâu hidratează și hrănesc pielea expusă la soare, evită uscarea, descuamarea, ridarea; calmează, tonifică și catifelează pielea.

- După expunerea îndelungată la soare, pielea se înroșește, apar usturimi, frisoane. Apelați, de urgență, la emulsia și uleiul de plajă de la Favisan.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite