Emulsie Protectie Solara Fps 50 - 250ml Favisan

Emulsie Protectie Solara Fps 50 - 250ml Favisan

Disponibil la comanda online

SKU 20129
29,33 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse pentru plaja Produse cosmetice Ingrijire corp
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Emulsie Protectie Solara Fps 50 - 250ml Favisan de la Favisan

Ofera protectie maxima pielii deschise la culoare, sensibila in special in primele zile de expunere la soare, asigura bronzarea uniforma si nu deshidrateaza pielea. Avand in vedere ca expunerea excesiva la soare este o amenintare serioasa pentru sanatate, nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare, si evitati expunerea la soare intre orele 11-17. 

Ingrediente: aqua, paraffinum liquidum, glycerin, petrolatum, cetearyl alcohol, stearic acid, Hippophae rhamnoides, Theobroma cacao butter*, Matricaria chamomilla, Daucus carota, benzocaina, aroma, potassium sorbate, zinc oxide, aroma, cocos nucifera oil*, tocopheryl acetate, mel, kaolin, beta-carotene. * ingrediente provenite din agricultura ecologica. 

Actiune: este calmanta, reconfortanta si radioprotectoare, normalizeaza metabolismul pielii si anihileaza radicalii liberi, are efect emolient si nutritiv. 

Mod de intrebuintare: se aplica uniform crema cu 30 de minute inainte de expunerea la soare, prin masaj usor, si se reaplica frecvent, in special dupa baie, dupa stergerea pielii cu prosopul sau daca a-ti transpirat. Produs in Romania.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite