Favisan Favisol emulsie pentru protectie solara (protectie medie spf 15) 250 ml

Favisol emulsie pentru protectie solara (protectie medie spf 15) 250 ml

Disponibil la comanda online

SKU 20124
18,40 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse pentru plaja Ingrijire corp
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Favisol emulsie pentru protectie solara (protectie medie spf 15) 250 ml de la Favisan

Favisol emulsie pentru protectie solara (protectie medie spf 15) 250 ml

cu musetel, catina, unt de cacao, miere si vitamina E

Ofera protectie pielii deschise la culoare si sensibile, in special in primele zile de expunere la soare. Este calmanta, reconfortanta, radioprotectoare, normalizeaza metabolismul pielii. Reprezinta o importanta sursa de vitamina E, contine ecrane solare naturale, prezinta o biocompatibilitate totala cu pielea, anihileaza radicalii liberi. Prin continutul de substante grase, naturale, cu efect emolient si nutritiv, previne deshidratarea pielii, asigura bronzarea uniforma. Substantele ecran (factor de protectie 15) reduc la minimum riscul de ardere a pielii.

Mod de folosire :

Se aplica inainte de expunerea la soare, prin masaj usor. Este rezistenta la apa.

Ingrediente:

aqua, glycerin, paraffinum liquidum, petroleum, cetearyl alcohol, stearinum, Hippophae rhamnoides, cacao butter, Matricaria chamomilla, benzocainum, Daucus carota, TEA, mel, kaolin, potassium sorbate, aroma, beta-caroten, zinci oxide, tocopherol (vit.E).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite