Ulei de Plaja pentru Copii SPF50 125ml FAVISAN

Ulei de Plaja pentru Copii SPF50 125ml FAVISAN

Disponibil la comanda online

SKU 20128
52,54 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse pentru plaja Produse cosmetice Mama si copilul
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei de Plaja pentru Copii SPF50 125ml FAVISAN de la Favisan

Produs de îngrijire în timpul expunerii la soare, ce oferă pielii sensibile a copiilor protecție maximă împotrivă radiațiilor UVA/UVB (FPS 50), în special în primele zile de plajăFormula sa delicată conține ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de nuci de macadamia, unt de cacao, unt de shea, extract de morcov și vitaminele A și E, asigurând pielii confort, calmare, emoliere, hidratare și hrănire optimă, precum și obținerea unui bronz uniform. Este rezistent la apă.

Ingrediente: ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de nuci de macadamia, unt de cacao, unt de shea, extract de morcov și vitaminele A și E.

Mod de administrare: se aplică pe piele cu un masaj ușor, cu 30 minute înainte de expunerea la soare și după fiecare baie.

Beneficii:

- protecție UV;

asigură un bronz arămiu progresiv, uniform și de lungă durată

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite