Lapte cu protectie solara SPF 50 Gerocossen Sun 200 ml

Lapte cu protectie solara SPF 50 Gerocossen Sun 200 ml

Disponibil la comanda online

SKU 22098
42,29 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Lapte cu protectie solara SPF 50 Gerocossen Sun 200 ml de la Gerocossen

Laptele cu factor SPF 50 ofera protectie ridicata si este extrem de rezistent la apa.

Imbogatit cu ulei de argan si acizi grasi Omega-3 si Omega-6, laptele de corp protejeaza epiderma impotriva deshidratarii si catifeleaza pielea.

Ofera protectie optima impotriva radiatiilor UVA/UVB si previne arsurile solare, asigurand o bronzare uniforma.

Crema este rapid absorbita in piele dupa aplicare si nu lasa o senzatie lipicioasa. Ingrijeste si hidrateaza pielea datorita continutului de ulei de argan. Va recomandam sa evitati expunerea prelungita la soare, in special in jurul orelor pranzului, pentru a preveni arsurile solare si eventualele repercursiuni asupra sanatatii pielii.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Gerocossen: Gerocossen - producator roman de cosmetice naturale si produse de ingrijire pe baza de extracte de plante si ingrediente naturale.  Gerocossen ofera  produse cosmetice Naturale pentru ten, corp si par. Produsele Gerocossen ofera gama de ingrijire si infrumusetare a tenului ce contine  ingrediente naturale: miere, laptisor de matca, extract de melc, ideale pentru hidratare, regenerare si tonifierea pielii tenului. Oferim de asemenea produse cosmetice pentru corp,  game special create pentru tine: anticelulita, maini si picioare, depilare. Gama de produse cosmetice pentru par contine sampon, balsam de par, tratamente de par, lotiuni de par.

 
Cosul este gol
Nu ai produse favorite