Madara SKINCARE Beach BB Crema de soare cu particule stralucitoare SPF 15 (100 ml), Madara

Beach BB Crema de soare cu particule stralucitoare SPF 15 (100 ml), Madara

Disponibil la comanda online

SKU 16412
99,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Beach BB Crema de soare cu particule stralucitoare SPF 15 (100 ml), Madara de la Madara SKINCARE

Descriere produs Beach BB Crema de soare cu particule stralucitoare SPF 15 (100 ml), Madara

 

Sa ne pregatim pielea pentru plaja. Sau pentru catwalk!

Aceastacrema corporala BB naturala certificata invaluie pielea in perfectiune nude,dar si intr-un strat de protectie UVA/UVB cu spectru larg.

Pornind de laextractul de aloe vera emolient si folosind filtre minerale naturale, ajuta laprevenirea arsurilor solare, la aparitia uscaciunii la nivel cutanat si tineefectele nocive ale ultravioletelor si foto-ambatranirea la distanta. Filtrumineral pur, protectie instantanee si aspect uniform, radios.

Minerale de origine naturala ilumineaza pielea si ii conferaun aer de senzualitate. Ideala pentru toate tonurile de piele - de la deschispana la intens bronzat.

Potrivita pentru corp si maini.

Mod de utilizare:

Se aplica cu generozitate inainte de expunerea la soare. Se reaplicala iesirea din apa sau stergerea cu prosopul. Se foloseste zilnic pe portiunilede piele - brate, maini, picioare - expuse la soare.

FILTRELE CHIMICE VS. NATURALE: CARE, ANUME, ESTE DIFERENÈšA

Cremele pentru protectie solara cu filtru chimic au ocompozitie care este absorbita de catre piele si care, la randul sau, absoarbe,practic, razele UV. Cele naturale, pe de alta parte, folosesc filtre mineralecare actioneaza ca o oglinda, reflectand razele UV. Studii concepute in aceasta directie au identificat un numarde riscuri pentru sanatate asociate cu filtrele chimice (acumularea substantelorchimice sintetice in organism, iritatii si chiar modificari de ordin hormonal).Filtrele minerale (cunoscute si drept naturale sau fizice) sunt considerate afi deopotriva mai sigure si mai eficiente.

Creand o bariera fizica in calea razelor solare, produselede protectie solara naturale devin active din chiar momentul aplicarii. Inplus, eficienta lor nefiind legata de reactiile chimice, acestea actioneazaneantrerupt pe intreaga durata a prezentei lor la nivelul pielii.

PROTECÈšIA SOLARA EXPLICATA

Razele UVB provoaca bronzul, arsurile solare si contribuiela riscul dezvoltarii cancerului de piele. Razele UVA nu formeaza bronzul si nici nu determina arsurisolare (impactul lor nu este evident imediat), dar contribuie, de asemenea, lariscul dezvoltarii cancerului de piele, plus genereaza radicali liberi, careprovoaca imbatranirea cutanata.

Razele UVA ajung la noi chiar si in zilele innorate si afecteaza pielea chiar si prin sticla unei ferestre (80%din total penetreaza chiar si aceasta bariera). Se recomanda folosirea protectiei solare pe intreg parcursulanului. Solutiile solare Madara asigura un spectru larg de protectie, in fatarazelor UVB, dar si UVA.

% PROTECÈšIE UVB AFERENTA VALORILOR DE FPS

  • INEXISTENT - 0%
  • SPF 2 - 50%
  • SPF 15 - 93%
  • SPF 30 - 97%
  • SPF 50 - 98%
  • SPF 100 - 99%

Exista 2 tipuri de filtre solare:

SINTETIC. Cunoscut si ca: chimic / organic. Bazat pe filtre UV chimice. Penetreaza pielea si absoarbe razele solare. Combina filtre numeroase pentru a reusi o protectie completa. Exista o perioada de asteptare intre aplicare si expunereala soare (rastimp in care crema incepe sa actioneze).

NATURAL. Cunoscut si ca: mineral / fizic. Bazat pe minerale naturale - oxid de zinc si/sau dioxid detitan. Protectie naturala cu spectru larg UVA/UVB. Absorbit in piele la un nivel minimal. Reflecta razele UV in mod similar unei oglinzi. Protejeaza instantaneu. Actioneaza neantrerupt, pe intreaga durata a prezentei lanivelul pielii.

CEA MAI SIGURA ALEGERE? Un filtru natural pur, din minerale, cu oxid de zinc saudioxid de titan, fara nanoparticule.

DESPRE Madara SUN

Produsele naturale care lasa pielea albicioasa si lipicioasapot fi date uitarii, precum au fost si filtrele UV generate de catre chimicale.A venit momentul texturilor matasoase, aromelor delicioase si acopeririiperfecte, caci a venit momentul noii generatii de formule SUN Madara, carealatura protectia solara sigura si eficace actiunii generatoare de beneficiimultiple pentru piele, plus un efect instantaneu de infrumusetare a acesteia.

Filtrele naturale constituie unele dintre cele mai mariprovocari rezultate in unele dintre cele mai sofisticate solutii de pe piataangrijirii pielii. Dupa aproape 5 ani de cercetare, Madara are in portofoliu 4formule naturale unice, cu FPS, pentru fata si corp.

Solutiile de protectie solara Madara nu contin filtre UVchimice, parabeni sau alte ingrediente aspre de ordinul conservantilor,microplasticelor, uleiurilor minerale, parfumurilor sintetice si colorantilorartificiali. Ceea ce fac, in schimb, este sa ofere o aplicare usoara, fina,fara a lasa urme albe pe piele.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social