Interherb - Casa Herba Colagen & Acid Hialuronic aroma de banane pulbere 312 gr

Colagen & Acid Hialuronic aroma de banane pulbere 312 gr

Disponibil la comanda online

SKU 19911
76,90 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Colagen & Acid Hialuronic aroma de banane pulbere 312 gr de la Interherb - Casa Herba

Colagenul si acidul hialuronic sunt utilizate cu succes in cosmetologia moderna avand rol in mentinerea elasticitatii si hidratarii pielii. Colagenul BioCell, obtinut printr-o tehnologie brevetata, este bogat in proteine, colagen, acid hialuronic, sulfat de condroitina si aminoacizi esentiali.

75% din piele o reprezinta colagenul, a carei producere este incetinita de razele solare, de poluare, de inaintarea in varsta avand ca semne de debut o piele mata, aparitia ridurilor de expresie si a osteoporozei.

Principiile active ale produsului naturist Colagen si Acid Hialuronic contribuie la mentinerea prospetimii si elasticitatii pielii, a frumusetii parului si unghiilor, a mentinerii mobilitatii articulare si a sanatatii structurii osoase. Vitamina C stimuleaza producerea proprie de colagen. Colagenul din compozitia acestui supliment alimentar este material de constructie pentru tesuturile conjunctive.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Interherb - Casa Herba: Produsele Interherb (Casa Herba) imbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de o viata mai lunga si mai sanatoasa. Produsele cosmetice Interherb contin extracte din plante pentru un efect puternic: salvie, camfor, cofeina sau scortisoara, fie anticelulitic fie antireumatic. Cremele de masaj sunt foarte apreciate, colagen cu acid hialuronic sunt suplimente apreciate pentru frumusete si stimularea sintezei de colagen.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite