Ghimbir Pulbere Favisan, 50g

Ghimbir Pulbere Favisan, 50g

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 20552
20,03 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Tuse Hipercolesterolemie Fertilitate, Potenta Pudra
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ghimbir Pulbere Favisan, 50g de la Favisan

Ghimbir Pulbere Favisan, 50g: supliment alimentar cu actiune eficienta de reducere a inflamatiei, a spasmelor si a nivelului colesterolului, contribuind de asemenea la calmarea tusei si la revitalizarea functiei sexuale.

Ingrediente: ghimbir pulbere

Mod de administrare: ca pulvis: 1/4 lingurita produs se amesteca cu apa plata (in stari de greata, voma, alte tulburari digestive); ca infuzie: 1/2 lingurita de produs la o cana de apa clocotita, lasand acoperit 5-10 minute; adaugat in mancaruri pentru a conferi alimentelor o aroma deosebita (salate, supe, ciorbe etc). Doza recomandata: 1 lingurita/zi sau 2 ceaiuri.

Cantitate: 50 g.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Favisan:

FAVISAN este producator roman de produse naturiste. Favisan produce peste 500 de produse si tratamente naturale pe baza de plante medicinale. Gama de produse Favisan contine: capsule, ceaiuri, produse cosmetice, ovule, siropuri, uleiuri vegetale pe baza de extracte din plante. Virginia Faur este inventatoarea produselor Favisan si autoarea a 5 carti de sanatate. Produsele naturale trebuiesc combinate cu gandirea pozitiva, cu o alimentatie echilibrata, ca o componenta definitorie a vietii sanatoase.

Cosul este gol
Nu ai produse favorite