Colagen pentru frumusete, 450g Jarmino

Colagen pentru frumusete, 450g Jarmino

Disponibil la comanda online

SKU 20468
175,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Par, unghii si piele Suplimente nutritive Pudra
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Colagen pentru frumusete, 450g Jarmino de la Jarmino

Colagen pentru frumusete, 450g Jarmino

Gust neutru Fara gluten Fara lactoza Supliment alimentar cu nutrienti pentru piele si par*. 10g peptide de colagen hidrolizat bovin (tip I si III). 450mg de acid hialuronic Fibre din radacina de cicoare Otet de mere Jarmino Beauty Collagen este un colagen hidrolizat combinat cu acid hialuronic concentrat, inulina din radacina de cicoare, otet de mere, vitaminele C si B7 (biotina), precum si zinc.

Biotina contribuie la mentinerea pielii si parului.Vitamina C contribuie la formarea normala a colagenului pentru o functionare normala a pielii.Zincul contribuie la mentinerea pielii, parului si unghiilor.

Ingrediente: peptide de colagen hidrolizat din pielea de bovina (74%), inulina (14%), pulbere din otet de mere (4%), acid hialuronic (3%), Vitamina C, Zinc bisglicinat, biotina.Recomandare de consum: Luati zilnic 15g (o lingura), dizolvati în apa fierbinte, ceai sau alte bauturi gustoase.

Amestecati cu smoothie-uri, sucuri sau shake-uri. Gatiti cu tocanite, supe, sosuri, iaurturi sau musli.Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dieta echilibrata si variata si un stil de viata sanatos. Va rugam pastrati într-un loc racoros si uscat, ferit de lumina soarelui. A nu se lasa la îndemâna copiilor.

Aminoacizi     L-Alanina 8,6 g L-Arginina 7,3 g L-Acid Aspartic 5,8 g L-Acid Glutamic 10,2 g L-Glicina 22,2 g L-Histidina 1,0 g L-Isoleicina 1,4 g L-Leucina 2,7 g L-Metionina 0,9 g L-Fenilalanina 2,1 g L-Prolina 12,7 g L-Serina 1,2 g L-Threonina 1,8 g L-Tirosina 0,8 g L-Valina 2,4 g Hidroxyproline 11,9 g Hidroxylisine 1,6 g 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite