Collagen Strawberry, 150g, Zenyth

Collagen Strawberry, 150g, Zenyth

Disponibil la comanda online

SKU 19386
114,39 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Par, unghii si piele Artroza Pudra
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Collagen Strawberry, 150g, Zenyth de la Zenyth

Collagen Strawberry este un supliment alimentar pe baza de colagen Verisol, sub forma de pulber, fiind un amestec de peptide bioactive, obtinute printr-un proces patentat de hidroliza a colagenului de tip I si III. Colagenul este proteina constituenta a tesutului conjunctiv (piele, oase, ligamente), ce intra in componenta muschilor, cartilajelor articulare, discurilor intervertebrale, oaselor, tendoanelor, organelor interne, pielii, parului sau unghiilor.

Administrat intern, colagenul reprezinta o sursa concentrata de aminoacizi (glicina, prolina, lizina). Sub forma de suplimente, colagenul poate fi folosit pentru protejarea pielii, parului, unghiilor, articulatiilor, pentru refacerea dupa exercitii fizice intense.

Ingrediente: Peptide din colagen bovin/porcin hidrolizat, de tip I si III (Verisol), aroma naturala de capsuni – Fragaria ananassa, pe suport de 70,5% maltodextrina si 16% dextrina, indulcitor natural: extract din frunze de Stevia rebaudiana, standardizat in 95% rebaudozid.

Nu contine lactoza, gluten, soia, stearat de magneziu, indulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Mod de administrare: 1 – 2 lingurite dozatoare (3 – 6g produs), in orice moment al zilei. Collagen Strawberry se prezinta sub forma de pulbere si poate fi consumat in amestec cu apa sau alte lichide (cafea, ceai, suc natural, iaurt, smoothie-uri sau shake-uri). Se preteaza a fi adaugat in retete de antreuri sau deserturi. Pentru o mai buna asimilare a colagenului, produsul poate fi consumat seara inainte de culcare.

Precautii:

Nerecomandat persoanelor cu alergie la oricare dintre ingrediente.

Persoanele cu afectiuni renale, femeile insarcinate sau care alapteaza vor cere sfatul specialistului inainte de utilizarea acestui produs.

Doze mai mari de 30g/zi pot cauza disconfort gastric.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

A se pastra in flaconul original, bine inchis, la loc uscat, ferit de lumina si caldura.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Zenyth: ZENYTH - companie romaneasca producatoare de suplimente nutritive. Produsele Zenyth sunt 100% naturale si ajuta la mentinerea unei stari bune de sanatate. Educatia in ceea ce priveste un stil de viata sanatos constituie o prioritate pentru Zenyth.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite