Iswari Superfood Portugal Pulbere proteica bio Super Vegan, 75.5% proteina 250g

Pulbere proteica bio Super Vegan, 75.5% proteina 250g

Disponibil la comanda online

SKU 15676
75,59 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Pulbere proteica bio Super Vegan, 75.5% proteina 250g de la Iswari Superfood Portugal

Pulbere proteica bio Super Vegan, 75.5% proteina, Iswari Superfood Portugal, 250g

 

Pulbere proteica bio Super Vegan, 75.5% proteina  este o sursa sanatoasa de proteine.

Este un amestec perfect echilibrat de canepa, mazare si orez este foarte potrivit pentru optima functionare si dezvoltare a musculaturii tale. Raportat la 100g, contine un nivel de proteine de 147.2% din necesarul de referinta al unui adult si cel mai scazut nivel de toxicitate hepatica.

Canepa este bogata in proteine, minerale si vitamine, fiind un concentrat de proprietati extraordinare.

Contine toti cei 8 aminoacizi esentiali pentru sinteza proteinelor, dar si antioxidanti, calciu, potasiu, magneziu si vitamina E.

Contine acizi grasi esentiali Omega 3 si Omega 6 in raportul de 1:5.

Pentru cine nu stie, proteinele din orez sunt extrem de usor de digerat, pot reechilibra flora bacteriana intestinala si ofera un aport mare de potasiu si fosfor.

Totodata, proteinele din mazare nu contin gluten, lactoza si colesterol, sunt usor asimilabile, bogate in arginina, lizina si glutamina, aminoacizi foarte utili pentru cresterea musculaturii.

Daca ai nevoie de un supliment proteic sanatos si doresti sa eviti laptele si derivatii acestuia sau alergeni precum graul, glutenul, ouale, produsele lactate si soia, poti sa alegi cu incredere acest amestec Iswari de proteine ​​vegane.

Acest produs este un ajutor de nadejde in randul celor care urmeaza o dieta vegana, oferind toti nutrientii de care acestia au nevoie. Este ideal pentru a fi folosit de cei care practica activitati sportive deoarece ajuta la intretinerea si cresterea masei musculare.

Proteinele sunt elementele de baza ale corpului nostru, ele sunt in acelasi timp elementele centrale ale structurii noastre organice si combustibil pentru functiile noastre principale.

Poti sa folosesti proteina Super Vegan in diverse retete culinare, este excelenta ca si ingredient in diverse bauturi, inainte sau dupa efort fizic si bineinteles ca si adaos alaturi de o masa hranitoare.

Adauga doar cateva linguri de proteine ​​Super Vegan in preparatul tau deoarece pulberea se topeste imediat si se amesteca usor si instantaneu.

Aceste proteine ​​au un gust delicat astfel ca pot fi combinate usor cu multe alimente si din acest motiv poti adauga aceasta bomba proteica in supe, aluaturi, legume fierte, prajituri si budinci.

Preparare:

Daca vrei sa prepari o bautura rapida proteica, adauga intr-o cana 10-30g de proteine S​uper Vegan, echivalentul a 2 lingurite, alaturi de 200/300 ml de apa, bauturi vegetale sau diverse sucuri.

Se amesteca bine si se poate adauga putina scortisoara.

 

Certificare ecologica producator PT-BIO-04. Produs in Portugalia.

Valori nutritionale medii per 100g: energie 1070.8kj/405kcal, grasimi 9.5g din care acizi grasi saturati 2.1g, carbohidrati 4g din care zaharuri <0.5g, fibre 0.4g, proteine 75.5g, sare 0.9g, fosfor 930mg(133% din VNR).

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

 

Pulbere proteica bio Super Vegan, 75.5% proteina 250g  - producator Iswari Superfood Portugal se regaseste in categoria Produse alimentare-pulberi organice si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Pulbere proteica de canepa*, pulbere proteica de mazare*, pulbere proteica de orez*. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Poate sa contina urme de nuci(migdale), seminte de susan si ovaz(fara gluten).

  • General
    • Specificatii
      Produse fara gluten
      Produse Bio, organice
      Vegan (de post)

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Iswari Superfood Portugal: Iswari Superfood Portugal este o companie portugheza producatoare de alimente bogate in nutrienti, cu beneficii mari pentru sanatate (apa si vitamine care dizolva grasimile, saruri minerale si oligoelemente).Produsele sunt certificate de societate Vegana autorizata, sunt organice (cu origine controlata, contin numai materie prima care respecta normele Europene pentru produse organice-selectie riguroasa certificata pentru originea ei).Produsele Iswari nu contin substante periculoase pentru om, derivate din animale, soia, gluten sau zahar rafinat.Faptul ca nu contin gluten este certificat de APC – Portuguese Coeliac’s Association.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite