Zdrovit Supramax articulatii 30 plicuri

Supramax articulatii 30 plicuri
Produsul nu mai este activ in oferta Puterea Plantelor

Iti recomandam alte produse similare din categoria Reumatism

Ai nevoie de ajutor? Contacteaza echipa de vanzari sau suna la 0747 660 603 / 0734 158 685.

Descriere Supramax articulatii 30 plicuri de la Zdrovit

Supramax articulatii, Zdrovit, 30 plicuri

Supramax articulatii - are un efect pozitiv asupra cartilajului:

  • restaureaza cartilajul
  • intareste articulatiile
  • benefic in afectiunile reumatice.

Oasele dintr-o articulat­ie sunt acoperite de un strat de cartilaj cu funct­ie dubla: amortizarea socurilor si inlesnirea alunecarii suprafet­elor articula­tiei in timpul miscarii. Cartilajul articular este alcatuit dintr-o re­tea de fibre de colagen, in ochiurile careia se gasesc molecule speciale, formate din proteine si glicozaminoglicani, care ret­in o cantitate mare de apa (mai mult de 90%). In structura cartilajului exista celule numite condrocite, care reinnoiesc permanent substan­tele care il alcatuiesc. Cand numarul sau activitatea condrocitelor se reduce si nu mai exista suficient colagen si glicozaminoglicani sau cand aceste substan­te sunt distruse de activitatea unor enzime, echilibrul intre formarea si distrugerea componentelor articula­tiei este perturbat, iar cartilajul se transforma dintr-o structura neteda si elastica intr-una neregulata si rigida. Rezultatul este compromiterea miscarii si aparit­ia disfunct­iilor articulare.

Hidrolizatul de colagen act­ioneaza in 3 etape:

    1.    absorbt­ia: dupa administrare, hidrolizatul de colagen este rapid absorbit in tractul gastro-intestinal.
    2.    distribut­ia: peptidele derivate din hidrolizatul de colagen patrund, prin intermediul sistemului circulator, in t­esutul cartilaginos al articulat­iilor.
    3.    stimularea: hidrolizatul de colagen stimuleaza sinteza de colagen tip II si de proteoglicani, structura de baza a cartilajului.


Supramax articulatii 30 plicuri - producator Zdrovit se recomanda pentru Reumatism si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Contine 10 g de colagen hidrolizat (FORTIGEL®) intr-un singur plic. *Doza Zilnica Recomandata conf. HG 685/2009

Administrare

Adulti: 1 plic pe zi. Peste continutul unui plic se adauga 100 ml apa la temperatura camerei, lapte sau iaurt, si se consuma imediat. Se recomanda administarea de durata (de cel putin 3 luni).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Zdrovit: ZDROVIT este o companie multinationala cu o experienta de 9 ani pe piata romaneasca care desfasoara activitati de productie, import, promovare si distributie. Gama de produse Zdrovit cuprinde suplimente alimentare, vitamine, minerale perntru copii si adulti.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite