Apimond Sampon cu Cofeina si Ceai Verde 270 ml

Sampon cu Cofeina si Ceai Verde 270 ml

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 14289
30,52 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sampon cu Cofeina si Ceai Verde 270 ml de la Apimond

Sampon cu Cofeina si Ceai Verde, Apimond, 270 ml

Sampon cu Cofeina si Ceai Verde - antioxidant, antistres, antiinflamator pentru scalp. Samponul are proprietati hidratante, nutritive, antioxidante si antistres, benefice pentru scalp si par. Samponul contine extracte vegetale ca: Cafeina, Ceai Verde, Extract de miere, Pantenol, sodium PCA si alte ingrediente pentru vitalitatea firului de par. 

Samponul este ideal pentru sportivi si persoane active! 


Sampon cu Cofeina si Ceai Verde 270 ml - producator Apimond se regaseste in categoria Ingrijire corp - Sampon si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Aqua (Water), Sodium Coco-Sulfate, Decyl Glucoside, Glycerin, Coco Betaine, Sodium Lureth Sulfate, Caffeine, Propylen Glycol, Mel (Honey) Extract*, Sodium PCA, Serine, Glicogen, Niacinamide, Sodium Chloride, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract*, Panthenol, Menthol*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Malaleuca Alternifolia(Tea Tree) Leaf Oil*, Potasium Sorbate, Lactic Acid, Parfum (Fragnace).
* Provine din Agricultura Ecologica.

Administrare

Se aplica pe scalpul si parul umed, se maseaza pentru a obtine spumarea, se lasa sa actioneze 2 - 3 minute dupa care se clateste.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Apimond: Apimond - producator roman de produse apicole si produse cosmetice naturale si bio pe baza de venin de albine, laptisor de matca sau propolis. Produsele apicole Apimond si produsele cosmetice Apimond se gasesc in magazinul nostru online, la preturi atractive. Gama de cosmetice Apimond contine produse pe baza de venin de albine sau celule stem pentru reintinerire, cu rol antirid.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite