Nera Plant Sampon natural pentru par deteriorat 50ml

Sampon natural pentru par deteriorat 50ml

Disponibil la comanda online

SKU 21035
24,69 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ingrijire par Sampon Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sampon natural pentru par deteriorat 50ml de la Nera Plant

Părul deteriorat, uscat, cu vârfuri despicate și aspru la atingere are nevoie în primul rând de hidratare. Şamponul Nera Plant conceput pentru părul deteriorat conţine extracte de nalbă, gălbenele, coada-calului și uleiuri esențiale care hidratează și hrănesc în profunzime firul de păr.

Cum acţionează?
  • Spală părul și curăţă pielea capului, lăsând părul curat și sănătos.
  • Hidratează și hrănește în profunzime firul de păr.
  • Conferă volum și strălucire.
  • Reduce căderea părului.
Pentru ce se recomandă?

Şamponul Nera Plant cu extracte de nalbă, gălbenele și coada-calului poate fi folosit pentru părul deteriorat, uscat, fragil și cu vârfuri despicate, datorită combinaţiei de uleiuri esenţiale, keratină și extracte de plante cu puternic rol nutritiv.

Ingrediente:

INCI: AQUA, SODIUM COCO-SULFATE, GLYCERIN, COCAMYDOPROPYL BETAINE, PRUNUS ARMENIACA KERNEL OIL, SODIUM LACTATE, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL EXPRESSED, LACTIC ACID, BENZYL ALCOHOL, XANTHAN GUM, LAVANDULA HYBRIDA OIL, SODIUM BENZOATE, BACKHOUSIA CITRIODORA LEAF OIL, CALENDULA OFFICINALIS EXTRACT, BISABOLOL, CHENOPODIUM QUINOA SEED EXTRACT, HYDROLYZED CICER SEED EXTRACT, LENS ESCULENTA SEED EXTRACT, BENZOIC ACID, EQUISETUM ARVENSE EXTRACT, SORBIC ACID, ALTHAEA OFFICINALIS EXTRACT, LIMONENE*, CITRAL*, LINALOOL*, GERANIOL*.

*componente ale uleiurilor esențiale

97% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală

Utilizare :

Se aplică pe părul umed, se masează ușor până la spumare, se lasă 2-3 minute să acționeze, apoi se clătește cu multă apă.

A se evita contactul cu ochii. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. În timp pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului. A se păstra bine închis, la temperaturi de 15-30oC. A se agita înainte de utilizare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Nera Plant: Laboratorul de produse naturiste Sfintii Doctori fara de Arginti a aparut din dorinta de a aduce aproape de oameni, substantele active aflate în plante. Gama de produse NERA PLANT cuprinde siropuri, tincturi, oteturi, unguente si sapunuri, toate numai din ingrediente naturale: extracte din plante culese din flora spontana si din cultura proprie, de pe terenurile nepoluate aflate în Valea Nerei, la care se adauga miere, ceara, ulei presat la rece, fructe de padure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite