Bombe de baie EASYCARE BABY ou de dinozaur cu suprize, parfum fructe 3buc/cut

Bombe de baie EASYCARE BABY ou de dinozaur cu suprize, parfum fructe 3buc/cut
50,76 lei

Nu este in stoc

Descriere Bombe de baie EASYCARE BABY ou de dinozaur cu suprize, parfum fructe 3buc/cut de la easycare baby

Bombe de baie EASYCARE BABY ou de dinozaur cu suprize, parfum fructe 3buc/cut

Ingrediente sigure si non toxice. Fara barabeni. Fara alcool. Produs netestat pe animale.

Instructiuni de utilizare: Desfaceți bomba de baie din ambalajul de plastic și puneți-o într-o cadă cu apă umpluta aproximativ ½ din total. Bomba va incepe sa devina efervescenta, va colora si va parfuma placut apa. Rotiti apa pentru a distribui uniform culorile si parfumul în cadă, și bucurați-vă de o baie relaxantă și distractivă. Bomba de baie contine suprize in forma de figurine colectionabile, cu dimensiunea de cca 3cm.

Atenție! Numai pentru uz extern. Nu este potrivit pentru copiii cu vârsta sub 3 ani. Utilizați numai sub supravegherea părinților. Nu utilizați dacă sunteți însărcinată. Evita contactul cu ochii. Vă rugăm să citiți toate ingredientele înainte de a utiliza acest produs, deoarece mai multe ingrediente pot provoca o reacție alergică la persoanele cu piele sensibilă. Dacă apare iritație, vă rugăm să întrerupeți utilizarea și să contactați un medic. Produsul contine jucarii de mici dimensiuni. Pericol de inghitire.

Ingrediente: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Sodium carbonate, Pentasodium Triphosphate, Maltodextrin, PEG-400,Sodium C14-16 Olefin Sulfonate,Parfum (Fragrance), (May Contain CI 19140, CI 42090, CI 14700). Supriza: plastic PP.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite