Aghoras Solutie AquaNano ArgO2 400 ml

Solutie AquaNano ArgO2 400 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 13137
18,44 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Solutie AquaNano ArgO2 400 ml de la Aghoras

Solutie AquaNano ArgO2Aghoras400 ml

Solutie AquaNano ArgO2 - produs cosmetic cu proprietate antivirala, antimucegai, cu argint ionic si oxigen activ. Combinarea perhidrolului cu o solutie ionica de argint, potenteaza calitatile ambelor substante. Solutia este stabilizata cu substante biocompatibile, ceea ce face ca ea sa isi pastreze activitatea pentru perioade lungi de timp. ArgO2 este in acest fel unul dintre putinele produse antibacteriene si antimucegai nontoxice pentru oameni, mamifere si pentru mediul inconjurator, dar totusi cu o actiune foarte puternica.

Este bine sa tineti cont ca, orice produs antimucegai veti urmari sa utilizati, este bine sa inlaturati mai intai cauza aparitiei acestei probleme. Apoi, peretele se curata in profunzime (daca este cazul, desigur). Uneori mucegaiul este doar superficial, mai ales daca s-a utilizat o vopsea lavabila de calitate excelenta, eventual antimucegai, alteori trebuie indepartat gletul, spalat, impermeabilizat, aplicat solutie antimucegai, dat cu glet, lavabila, si apoi aplicat solutia antimucegai. In cazul problemelor superficiale, este suficienta spalarea cu atentie, eventual de doua ori, urmata de aplicarea (dupa uscarea suportului) a solutiei respective, in 2-3 randuri.

Este necesar sa va feriti a inhala sporii de mucegai, deci trebuie sa mentineti un geam deschis, masca (fie si una improvizata, dintr-un material textil bine umezit). La fel, cand aplicati solutia, geamul trebuie sa fie deschis, si utilizate manusi, si eventual chiar si masca (asa cum am precizat mai sus), solutia fiind foarte reactiva cu pielea, datorita perhidrolului.

Problemele superficiale datorate mucegaiului apar de obicei in camere cu circulatie redusa a aerului si mobilier apropiat de perete, iar cele profunde apar mai ales in cazurile in care exista umezeala din exteriorul peretelui, datorita unor solutii constructive incorecte/incomplete.


Solutie AquaNano ArgO2 400 ml - producator Aghoras se regaseste in categoria Solutii bio diverse si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite