Attitude Sensitive Skin Baby Natural Solutie de indepartat pete 475ml

Sensitive Skin Baby Natural Solutie de indepartat pete 475ml

In curand in stoc

SKU 20676
47,31 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Solutii bio diverse Mama si copilul
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sensitive Skin Baby Natural Solutie de indepartat pete 475ml de la Attitude

Bebelusii au o piele foarte sensibila - in special la atingerea ta. Mangaierea si masarea lor are un efect linistitor si linistitor si ajuta la dezvoltarea lor Din pacate, sunt, de asemenea, foarte sensibili la substantele chimice.

ATTITUDE pentru pielea sensibila, pentru pielea naturala, pentru spalarea petelor pentru copii este facuta cu VOC si fara ingrijorare, astfel incat sa nu-i facem niciodata pe micutii dumneavoastra sa fie iritati. Folosind ingrediente eficiente pe baza de plante si minerale, functioneaza ca si magia: doar pulverizati, frecati, asteptati si clatiti petele.

Formula noastra fara parfum, hipoalergenic este testul dermatolog si certificat de Asociatia Nationala pentru Eczema

MOD DE UTILIZARE: Scutura bine inainte de folosire. Spreati direct pe pete. Frecati petele din tesatura. Asteptati 1 pana la 5 minute, in functie de gravitatea petei. Spalati cu detergentul ATTITUDE. Verificati intotdeauna etichetele pentru instructiuni speciale. Nu lasati sa se usuce pe haine. Se recomanda evitarea iritantilor si a factorilor exacerbatori (cum ar fi detergentii, solventii si alimentele acide).

INGREDIENTE: Aqua (solvent), Propanediol (umectant), Caprylyl glucosid (surfactant), Myristyl glucoside (surfactant), Lauryl glucoside (surfactant), Iminodisuccinat de sodiu (agent de chelare), Citrat de trietil (antioxidant) agent de indepartare a petelor active), faina de kerna Avena sativa (ovaz) (agent de calmare), caproat de alil (emolient).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite