Attitude Solutie de curatat pentru geamuri si oglinzi cu coaja de citrice 800 ml

Solutie de curatat pentru geamuri si oglinzi cu coaja de citrice 800 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19609
34,35 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Solutii bio diverse
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Solutie de curatat pentru geamuri si oglinzi cu coaja de citrice 800 ml de la Attitude

DESCRIEREATTITUDE Nature + TechnologyMC Solutia de curatat de geamuri si oglinzi este agentul de curatare natural si eficient pe care l-ati cautat. Datorita formulei sale care contine ingrediente pe baza de plante si minerale, cum ar fi saponina, un agent de curatare natural, oglinzile, geamurile si suprafetele din sticla vor straluci curate Acest produs de curatat oglinzi si sticla este ambalat intr-o sticla de pulverizare practica si nu trebuie sa clatiti dupa spalare pentru a va bucura de un rezultat fara urme.

Certificat PETA si vegan, certificat ECOLOGO si biodegradabil, acest produs de curatare puternic miroase in mod natural a coaja de citrice.

SPECIFICATII Detergent natural pentru geamuri si sticla care functioneaza: fabricat cu ingrediente pe baza de plante si minerale, cum ar fi saponina, un agent de curatare natural puternic si agenti tensioactivi din glucoza si alcooli grasi derivate din plante.Fabricat cu arome naturale: o aroma naturala de citrice proaspata si curata.Potrivit pentru pielea sensibila: testat dermatologic pentru a minimiza iritatia pielii.Certificat ECOLOGO: detergent durabil si biodegradabil pentru suprafete.Certificat PETA: vegan si fara cruzime.

INGREDIENTE : 5 surfactanti neionici / agenti de suprafata non ionici (caprylyl glucoside, myristyl glucoside). Contine si / Contient aussi: Aqua / apa / apa, acid acetic, extract de fructe sapindus mukorossi (saponine), citrat de trietil*, acetat de terpineol*, terpineol*, tetrahidrolinalool*, *parfum (parfum).Produsele noastre evolueaza constant, prin urmare, va rugam sa consultati ambalajul produsului pentru lista noastra de ingrediente cea mai exacta.Va rugam sa retineti ca produsele noastre au continut intotdeauna parfumuri de origine naturala (cu exceptia produselor neparfumate).

Singurul lucru care s-a schimbat este modul in care afisam aceste informatii pe ambalajul nostru. EWG a cerut sa adaugam termenul *parfum (parfum) la lista noastra de ingrediente, deoarece standardul lor intern face acum obligatoriu pentru companii sa indice ce ingrediente fac parte din parfum.

MOD DE UTILIZARE : Pulverizati si stergeti cu o carpa uscata. Proiectat special pentru a oferi un finisaj fara urme ferestrelor si oglinzilor.Pentru curatare utilizati solutia de curatare a geamurilor si oglinzilor de la ATTITUDE pe suprafetele de sticla interioare si exterioare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite