Attitude Solutie de reimprospatare si eliminarea mirosurilor fara parfum 475 ml

Solutie de reimprospatare si eliminarea mirosurilor fara parfum 475 ml
48,15 lei

Nu este in stoc

Descriere Solutie de reimprospatare si eliminarea mirosurilor fara parfum 475 ml de la Attitude

Cu totii ne dorim ce e mai bun pentru familiile noastre. De aceea noi oferim ATTITUDE Solutia de reimprospatare, o optiune naturala si eficienta pentru a elimina mirosurile nedorite. Chiar daca substantele chimice legate de cancer sunt tolerate in mod legal in solutiile de reimprospatare, nu credem ca le doriti in casa dumneavoastra.

Motivul este simplu: ce se atinge de noi devine o parte din noi Din moment ce suntem expusi la nenumarate produse in fiecare zi, noi credem ca ar trebui sa fie fara de orice substante chimice legate de cancer, chiar si in doze mici.

MOD DE UTILIZARE: Pulverizati pana cand materialul se umezeste usor. Acesta este un produs fara parfum pentru a elimina sau reduce mirosurile, in functie de intensitatea lor. Pentru un parfum vizibil folositi unul dintre produsele noastre parfumate: Glacial. A NU se folosi pe tesaturi umede.

Evitati aplicarea pe suprafete din lemn. INGREDIENTE: Apa, alcool, ricinoleat de zinc - absorbant de mirosuri derivate din plante, lauril glucozid, miristil glucozid, iminodisuccinat de sodiu.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite