Ecodoo Solutie pentru desfundarea canalizarii 1L

Solutie pentru desfundarea canalizarii 1L

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 18463
51,89 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Solutii bio diverse
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Solutie pentru desfundarea canalizarii 1L de la Ecodoo

Solutie de desfundare canalizarii, de tip gel concentrat, desfunda, degreseaza si curata. Perfect pentru fosele septice - nu omoara bioactivatorii (bacteriile) de descompunere.

Caracteristici: produs bio certificat
Gramaj: 1L
Descriere produs: gel activ concentrat. 1 aplicare, 5 actiuni: degreseaza, detartreaza, curata, igienizeaza, face sa straluceasca si dezodorizeaza lasand un miros proaspat.
Produs cu ulei esential bio de eucalipt, fara coloranti, parfum sau conservanti de sinteza, convenabil pentru fose septice in conditii normale de utilizare.
Ingrediente: >30% apa, 5-15% baza, <5% emollienti, agenti de suprafata anionici, agent de viscozitate.
99.87% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala
Utilizare: 
pentru desfundare se toarna incet jumatate din sticla (500 ml) in conducta principala. Lasati timp de aproximativ 30 minute sa actioneze, apoi spalati bine cu apa rece. Repetati procesul daca este necesar. 
Nu utilizati in acelasi timp sau doar dupa un agent de decalcifiere (acid) sau un inalbitor. Nu supradozati: in cazul in care conducta este foarte colmatata repetati operatia. Nu asteptati sa interveniti pana cand teava este complet blocata. 
pentru intretinere: varsati un sfert din sticla (250 ml) in conducta. Lasati timp de aproximativ 30 minute sa actioneze, apoi se spala bine cu apa rece
Precautii de utilizare: nu lasati produsul la indemana copiilor . Purtati manusi de protectie. Nu ingerati. IN CAZ DE INGHITIRE : sunati la un centru toxicologic sau medicul. In caz de inghitire, se clateste gura. Nu induceti voma. IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA SAU PARUL, indepartati imediat imbracamintea contaminata. Clatiti pielea cu apa / faceti dus. Evitati contactul cu ochii . In caz de contact, clatiti cu cu apa timp de mai multe minute. Provoaca arsuri ale pielii si leziunii ale ochilor. Aruncati ambalajul la un centru de eliminare autorizata in conformitate cu reglementarile locale . 
AVERTISMENT : hidroxid de sodiu
Certificare: Ecocert Greenlife
Marca Ecodoo include peste 50 de produse bio de intretinere, detergenti bio pentru vase, detergenti bio pentru rufe, odorizante si hartie de uz casnic. Ecodoo este o alternativa reala la produse de curatare conventionale, o gama de produse pe baza de plante in conformitate cu referinta "detergent ecologic" certificata de ECOCERT, ambalaje cu impact redus asupra mediului, formule eficiente si biodegradabile.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite