Ecover Essential Solutie universala pentru curatat cu lamaie 1 l

Solutie universala pentru curatat cu lamaie 1 l

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 7918
27,89 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Solutie universala pentru curatat cu lamaie 1 l de la Ecover Essential

Solutie universala pentru curatat cu lamaie, Ecover Essential, 1 l

Solutie universala pentru curatat cu lamaie - produs ecologic pentru spalat si curatat certificat de catre Ecocert Greenlife, dupa standardele Ecocert. Produs pe baza de plante si ingrediente biodegradabile. Este o solutie universala cu aroma naturala de lamaie, pentru indepartarea murdariei si a grasimilor.

Atentie!! Daca solutia ajunge accidental in ochi, se clateste cu apa din abundenta. In cazul in care iritatia nu se reduce, consultati un medic, insotit de ambalajul produsului si se inlatura lentilele de contact, unde este cazul.


Solutie universala pentru curatat cu lamaie 1 l - producator Ecover Essential se regaseste in categoria Solutii bio diverse si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Administrare

Se pulverizeaza pe suprafete dupa care se sterge cu o carpa uscata. Se foloseste pentru orice fel de suprafata.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Ecover Essential: Ecover Essential este o companie fondata de catre un grup de ecologisti in 1979 cu scopul de a creea detergenti de spalat rufe fara fosfati. Producatorul detine actualmente 35 de produse pe care le distribuie in 40 de tari. Produsele lor pentru curatat sunt realizate din ingrediente pe baza de plante si minerale provenind din surse regenerabile. Sunt biodegradabile si necesita foarte putina energie pentru a le produce. Ambalajele sunt dintr-un plastic inovator numit PlantPlastic care este realizat din trestie de zahar si plastic reciclat si poate fi reînnoit, reutilizabil, si reciclat.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite