Ecozone Tablete ultra pentru masina de spalat vase, 72 buc

Tablete ultra pentru masina de spalat vase, 72 buc

La comanda, in 2 zile

SKU 20542
130,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Detergenti bio vase Solutii bio diverse
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Tablete ultra pentru masina de spalat vase, 72 buc de la Ecozone

Ofera o actiune superioara de curatare, lasand vasele stralucitoare, fara urme. Formula puternica cu ingrediente pe baza de plante, dizolva grasimea si murdaria. Tabletele ultra sunt intr-un ambalaj solubil, nu este nevoie sa fie deschise inainte de a le pune in masina de spalat vase. 

Caracteristici: 

  • Lasa paharele si vasele stralucitoare
  • Realizate cu ingrediente pe baza de plante si biodegradabile
  • Dizolva grasimea si murdaria dificila

Mod de folosire: Pentru o stralucire superioara este indicat sa folositi si solutia clatire pentru masina de spalat vase Ecozone, 500 ml. Puneti tableta direct in masina de spalat si porniti ciclul obisnuit. Nu desfaceti tableta din ambalaj.  Pentru cicluri scurte de spalat ( minim 45 de minute): pentru cele mai bune resultate asezati tableta direct in partea de jos a masinii de spalat vase . Pentru cicluri lungi: puneti tableta in locul special al masinii de spalat.

Pentru rezultate optime folositi tablete pentru curatarea masinii de spalat rufe si vase  Ecozone 6 buc, in fiecare luna pentru a indeparta calcarul si pentru a curata masina de spalat vase.

Ingrediente:  Sodium Citrate, Sodium Carbonate Peroxide, Sodium Carbonate, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Sodium Bicarbonate, Sodium Silicate, Tetraacetyl Ethylene Diamine (TAED), Sodium Polyacrylate, 2-Propylheptanol Ethoxylated Propoxylated, Trisodium Dicarboxymethyl Alaninate, Acrylic / Sulphonic Acid Copolymer, Polyethylene Glycol, Subtilisin, Sodium Acrylic Acid/MA Copolymer, Alfa &ndash amylase, Bentonite, Modified Fatty Alcohol Polyglycol Ether, Polysiloxane, Acid Yellow 23 Aluminium Lake (E102), Acid Blue 9 Aluminium Lake (E133), Acid Blue 74 Aluminium Lake (E132).

A nu se lasa la indemana copiilor.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Ecozone: Ecozone este o afacere de familie, creata de o familie pentru alte familii. Faceti din casa dvs un Ecozone folosind o gama larga de produse pentru casa, de la produse de curatare pana la produse pentru copii si bebelusi. Desi ideologia este reflectata ca fiind ecologica si etica in misunea si obiectivul sau central, perrformanta si calitatea fiecarui produs sunt la fel de importante pentru Ecozone. Produsele exceleaza prin urmare, printre alte branduri non-eco de top. Produsele Ecozone sunt solutii accesibile, nu au fost testate pe animale si nu au efecte secundare. Nu contin inalbitor, fosfati, ingrediente sintetice, substante chimice toxice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite