Etamine du Lys Absorbant si neutralizator mirosuri neplacute si umezeala pentru frigider, fara parfum Etamine

Absorbant si neutralizator mirosuri neplacute si umezeala pentru frigider, fara parfum Etamine

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 19845
36,44 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Solutii bio diverse
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Absorbant si neutralizator mirosuri neplacute si umezeala pentru frigider, fara parfum Etamine de la Etamine du Lys

Absorbant si neutralizator mirosuri neplacute si umezeala pentru frigider, fara parfum Etamine 17 gr

Acest odorizant a fost special creat pentru neutralizarea si indepartarea mirosurilor neplacute din frigider, fara sa contina parfum, absoarbe mirosurile si umiditatea din frigider, luptand impotriva mucegaiului si a bacteriilor. Ajuta la extinderea duratei de viata a fructelor si legumelor. Odorizantul Etamine du Lys are o compozitie 100% naturala din carbune activ, nu contine alergeni si are o eficienta dovedita pentru o perioada de 3 luni.

Acest produs neutralizeaza mai mult de 80% din mirosuri, pastrand in acelasi timp gustul produselor depozitate in frigider si contribuie la formarea unui climat mai sanatos in frigider care prelungeste prospetimea alimentelor.

Odorizantul Etamine este un produs esential pentru a pastra calitatea alimentelor si pentru a mentine o buna igiena in frigider. Certificarile One Voice si PETA-Cruelty free International asigura faptul ca produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale.

Pentru o utilizare optima se scoate odorizantul din ambalajul sau de plastic si se noteaza data la care a fost introdus in frigider. Se pozitioneaza in mijlocul frigiderului si ofera eficienta de 3 luni.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite