Etamine du Lys Deodorant neutralizator mirosuri neplacute, parfum proaspat discret Etamine 125 ml

Deodorant neutralizator mirosuri neplacute, parfum proaspat discret Etamine 125 ml

Disponibil la comanda online

SKU 22187
45,89 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Solutii bio diverse
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Deodorant neutralizator mirosuri neplacute, parfum proaspat discret Etamine 125 ml de la Etamine du Lys

Acest odorizant a fost special creat pentru igienizarea si purificarea aerului si a tesaturilor, are un parfum proaspat si delicat, fiind potrivit pentru neutralizarea tuturor mirosurilor neplacute, de la tutun, fum, mucegai pana la mirosurile din bucatarie in urma gatirii sau spatii inchise precum dulapurile de pantofi. Odorizantul Etamine du Lys are o formula concentrata si eficienta, fara sa contina alergeni si gaz propulsor.

De asemenea, este ideal pentru neutralizarea mirosurilor din cosurile de gunoi. Certificarile One Voice si PETA-Cruelty free International asigura faptul ca produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale. Pentru o utilizare corespunzatoare se pulverizeaza in toate directiile, in timp ce se mentine sticla in pozitie verticala. Pentru dezodorizare este suficienta aplicarea unei cantitati de 1 pana la 2 pulverizari.

PRECAUTII DE UTILIZARE. ATENTIE! A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de asistenta medicala, se pastreaza la indemana ambalajul sau eticheta produsului. 

Compozitie: Deodorant neutralizator mirosuri neplacute, parfum proaspat discret 125ml - Ingrediente: Complex aromatic patentat.Fara alergeni etichetabili conform reglementarilor in vigoare. PRECAUTII DE UTILIZARE! ATENTIE: A nu se lasa la indemana copiilor. In caz de asistenta medicala, pastrati la indemana recipientul sau eticheta produsului. Respectati precautiile de utilizare.

UTILIZARE: Pentru o utilizare corespunzatoare se pulverizeaza in toate directiile, in timp ce se mentine sticla in pozitie verticala. Pentru dezodorizare este suficienta aplicarea unei cantitati de 1 pana la 2 pulverizari. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui, caldura, frig sau inghet. 




Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite