Etamine du Lys Odorizant pentru neutralizare mirosuri neplacute din spatii inchise, parfum menta Etamine 250 g

Odorizant pentru neutralizare mirosuri neplacute din spatii inchise, parfum menta Etamine 250 g

Disponibil la comanda online

SKU 22186
102,59 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Solutii bio diverse
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Odorizant pentru neutralizare mirosuri neplacute din spatii inchise, parfum menta Etamine 250 g de la Etamine du Lys

Acest odorizant a fost special creat pentru neutralizarea si indepartarea mirosurilor neplacute, raspandind un parfum placut de menta organica si fiind ideal pentru odorizarea incaperilor inchise si neaerisite. Are o eficienta de lunga durata, intre 4 si 6 saptamani, considerata pentru o suprafata de 20 m ².

Odorizantul Etamine du Lys este potrivit pentru utilizarea in masina, la birou, acasa, in rulota sau barca pentru concedii, absorbind cu eficacitate mirosurile neplacute si lasand un parfum placut. Certificarile One Voice si PETA-Cruelty free International asigura faptul ca produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale. Acest odorizant functioneaza prin evaporare. Pentru o utilizare corespunzatoare, se aseaza produsul langa sursa de mirosuri neplacute, se scoate capacul si se lasa sa actioneze. Nu se expune la lumina soarelui sau in apropierea surselor de caldura. A se pastra la temperatura camerei.

ATENTIE! Odorizantele nu inlocuiesc bunele practici de igiena. Persoanele care sunt sensibile la parfum ar trebui sa utilizeze produsul cu precautie. Este recomandat sa aerisesti camera dupa utilizare.

Pentru o utilizare corespunzatoare, se aseaza produsul langa sursa de mirosuri neplacute, se scoate capacul si se lasa sa actioneze. Nu se expune la lumina soarelui sau in apropierea surselor de caldura. A se pastra la temperatura camerei. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui, caldura, frig sau inghet. Certificare ecologica producator ECOCERT. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite