Etamine du Lys Odorizant purificator aer pentru aspirator, parfum mix din 6 uleiuri esentiale Etamine 50 gr

Odorizant purificator aer pentru aspirator, parfum mix din 6 uleiuri esentiale Etamine 50 gr

Disponibil la comanda online

SKU 22185
48,59 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Solutii bio diverse
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Odorizant purificator aer pentru aspirator, parfum mix din 6 uleiuri esentiale Etamine 50 gr de la Etamine du Lys

Acest odorizant a fost special creat pentru raspandirea unui miros placut si pentru purificarea aerului din casa cu ajutorul aspiratorului, avand la baza un parfum dintr-un mix de 6 uleiuri esentiale, scortisoara, cedru, cuisoare, lavanda, menta si cimbru. Odorizantul pentru aspirator Etamine du Lys este ideal pentru folosirea in aspiratorul cu sau fara sac, lasand un parfum proaspat si placut dupa procesul de aspirare.

Acest produs a castigat premiul pentru cel mai bun produs bio in anul 2015. Certificarile One Voice si PETA-Cruelty free International asigura faptul ca produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale. Cantitatea din recipientul acestui produs permite 4 utilizari in cazul aspiratorului cu sac si 10 utilizari in cazul celui fara sac. Pentru folosirea in aspiratorul cu sac, se aplica 3 lingurite de produs in interiorul aspiratorului, in zona furtunului de aspirare. Pentru folosirea in aspiratorul fara sac, se aplica 1 lingurita de produs in interiorul aspiratorului, in zona furtunului de aspirare.

PRECAUTII DE UTILIZARE: Este nociv pentru mediul acvatic, cu efecte de lunga durata. Persoanele care sufera de sensibilitate la parfum ar trebui sa fie precauti cand utilizeaza acest produs. Odorizantele de incapere nu inlocuiesc bunele practici de igiena. Se recomanda aerisirea incaperii dupa utilizare. Contine ingrediente care pot sa provoace reactii alergice. - 7Nature.ro Compozitie: Odorizant purificator aer pentru aspirator, parfum mix din 6 uleiuri esentiale buc1 - Ingrediente: Stiulete de porumb si parfum(contine si: uleiuri esentiale de scortisoara, cedru, cuisoare, lavandin, menta si cimbru). ATENTIE: Odorizantele nu inlocuiesc bunele practici de igiena. Daunator pentru organismele acvatice, cu efecte negative pe termen lung. Persoanele care sunt sensibile la parfum ar trebui sa utilizeze produsul cu precautie. Aerisiti camera dupa utilizare. Contine eugenol, cinnamal, mentona, izomentona, (r)-p menta-1,8-diene, linalol. Poate provoca o reactie alergica.

UTILIZARE: Cantitatea din recipientul acestui produs permite 4 utilizari in cazul aspiratorului cu sac si 10 utilizari in cazul celui fara sac. Pentru folosirea in aspiratorul cu sac, se aplica 3 lingurite de produs in interiorul aspiratorului, in zona furtunului de aspirare. Pentru folosirea in aspiratorul fara sac, se aplica 1 lingurita de produs in interiorul aspiratorului, in zona furtunului de aspirare. Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui, caldura, frig sau inghet. Certificare ecologica producator ECOCERT. 

Pentru folosirea in aspiratorul cu sac, se aplica 3 lingurite de produs in interiorul aspiratorului, in zona furtunului de aspirare.
Pentru folosirea in aspiratorul fara sac, se aplica 1 lingurita de produs in interiorul aspiratorului, in zona furtunului de aspirare.


Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite