Eyup Sabri Tuncer GİZLİ BAHÇE Odorizant Japanese Cherry Blossom 500 ML

Eyup Sabri Tuncer GİZLİ BAHÇE Odorizant Japanese Cherry Blossom 500 ML

Disponibil la comanda online

SKU 22229
27,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Solutii bio diverse
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Eyup Sabri Tuncer GİZLİ BAHÇE Odorizant Japanese Cherry Blossom 500 ML de la Eyup Sabri Tuncer

Odorizantul GİZLİ BAHÇE Odorizant Japanese Cherry Blossom este produsul ideal pentru a reîmprospăta și pentru a elimina bacterille și mirosurile nedorite din casa ta, mașină, sau de pe orice tip de obiect sau suprafață.
În același timp oferă o atmosferă de primăvară cu miros plăcut și delicat.Se pulverizează în siguranță pentru aromatizarea aerului prin crearea unui mediu curat și igienic în toate zonele locuibile, chiar și în locurile în care există animale domestice, pe suprafețe precum covoare, perdele, cuverturi de pat, lenjerie, dar și țesături, în automobile, aparate de aer condiționat și în aspiratoare prevăzute cu sistem de apă pentru aromatizarea aerului.Designul clasic se îmbină armonios cu parfumul fermecător al florilor de Cireș Japonez.
Parfumul este eliberat sub forma de ceață fină și nu lasă urme de picături pe suprafețe.

 

MOD DE UTILIZARE
Utilizare:
Produsul este prevăzut cu capac de siguranță, înainte de utilizare, schimbați din poziția închis, în poziția deschis.Țineți capacul de siguranță închis atunci când nu este utilizat.

Utilizarea în spații locuite:
Pulverizați suficient produs, iar după un timp aerisiți încăperea. Se pulverizează de la o distanță de aproximativ 30 cm pe toate suprafețele dorite, precum covoare, perdele, cuverturi de pat, haine și țesături.

Pentru aparatele de aer condiționat scoateți filtrul și curățați-l cu apă. Pulverizați cantitate suficientă de produs pe filtru, așteptați să se usuce, apoi îl puneți la loc.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite