B-12 Complex Active & Alfa Alfa, 120 capsule, Natural Doctor

B-12 Complex Active & Alfa Alfa, 120 capsule, Natural Doctor

Disponibil la comanda online

SKU 22180
161,99 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Oboseala Anxietate, atac de panica Stres
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere B-12 Complex Active & Alfa Alfa, 120 capsule, Natural Doctor de la Natural Doctor

Acest supliment alimentar contine vitamina B12 in forma sa activa(metilcobalamina), iar in combinatie cu pulberea de lucerna (Medicago sativa) ajuta la reducerea oboselii. Vitaminele in forma lor activa ajuta la o absorbtie imediata sporind eficienta si actiunea acestora. Metilcobalamina este superioara ca absorbtie si este necesara pentru metabolismul normal al homocisteinei.

Vitamina B12 este o vitamina esentiala pentru functionarea sanatoasa a sistemului nervos si a creierului, precum si pentru producerea de globule rosii. De asemenea, vitamina B12 este necesara pentru functionarea normala a tuturor celulelor din organism si un adjuvant esential pentru sanatatea inimii. Produsul nu contine zahar, arome artificiale, coloranti artificiali, OMG sau alergeni din drojdie, porumb, soia sau lapte. Potrivit pentru vegetarieni.

Vitamina B12 contribuie la:

  • Reducerea oboselii si la metabolismul energetic normal.
  • Functionarea normala a sistemului imunitar.
  • Functionarea normala a sistemului nervos.
  • Functia psihologica normala.
  • Metabolismul normal al homocisteinei.
  • Formarea normala a globulelor rosii.

Mod de administrare: A se lua 1 capsula zilnic sau in functie de recomandarea medicului. A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Avertizari: Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti medicul inainte de a consuma produsul. 

Vitamina B12 este o vitamina esentiala pentru functionarea sanatoasa a sistemului nervos si a creierului, precum si pentru producerea de globule rosii. Utilizare produs: Instructiuni de utilizare si dozare: A se lua 1 capsula zilnic sau in functie de recomandarea medicului.
A nu se depasi doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti medicul inainte de a consuma produsul. Produsul contine 120 capsule vegetale.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite