Ohvaz Limonada cu Mango si Miere 500 ml (valabile 10 zile din ziua in care se expediaza)

Limonada cu Mango si Miere 500 ml (valabile 10 zile din ziua in care se expediaza)
19,28 lei

Nu este in stoc

10

Descriere Limonada cu Mango si Miere 500 ml (valabile 10 zile din ziua in care se expediaza) de la Ohvaz

Limonada contine suc din mango, fara zahar adaugat, fara sirop, fara suc concentrat, fara potentiatori de aroma sau orice altceva. Pentru indulcire, adaugam un pic de miere. Bucură-te de o limonadă premium făcută cu pasiune și atenție la detaliu.

Începem cu apă remineralizată și filtrată prin dublu osmoză. Adăugăm suc de lămâie și un strop de miere de la un producător mic din România.
Limonada Ohvăz este făcută în fiecare dimineață, pentru fiecare comandă. Rețeta este simplă, așa cum ar trebui să fie. Nu avem ingrediente secrete, ci multă pasiune pentru ceea ce facem.

  • termen de valabilitate de 10 zile (păstrat la +2...+4°C);
  • nu conține zahăr adăugat, coloranți, conservanți;
  • cantitate netă de 500ml și doar 190 calorii;
  • livrare în toată țara;
  • suc de lămâie adevărat, nu concentrat!

Mango, cunoscut și drept "regele fructelor", este recunoscut pentru numeroasele sale beneficii pentru sănătate. În primul rând, mango este o sursă impresionantă de vitamina C și vitamina A. Vitamina C este esențială pentru menținerea unui sistem imunitar puternic și prevenirea bolilor infecțioase, în timp ce vitamina A susține sănătatea pielii și vederii.

Prin urmare, consumul regulat de mango poate contribui la creșterea rezistenței organismului la boli și la menținerea unei stări generale de bine. În al doilea rând, mango conține un cocktail puternic de antioxidanți, printre care quercetina și isoquercitrina.

Acești antioxidanți ajută la combaterea stresului oxidativ și a inflamațiilor în corp, protejându-ne de bolile cronice precum boli de inimă, cancer sau diabet.

Ingrediente: apa remineralizata si filtrata prin dublu osmoza 72, miere 10 (Romania), piure de mango 10, suc proaspat de lamaie 8

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite