Medica Hrana Proteica Pentru Albine Energo-Proteic-Forte, 1kg

Hrana Proteica Pentru Albine Energo-Proteic-Forte, 1kg

Disponibil la comanda online

SKU 20639
108,32 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Apicole Suplimente apicole
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Hrana Proteica Pentru Albine Energo-Proteic-Forte, 1kg de la Medica

Produsul Hrana Proteica Pentru Albine Energo-Proteic-Forte ajuta primavara si toamna le dezvoltarea familiilor de albine si implicit la aparitia noilor generatii de puiet prin stimularea matcii.

Toamna poate fi folosit ca adjuvant in formarea corpului gras al albinelor de iernare. De asemenea se recomanda utilizarea sa in perioadele secetoase de vara cand nu exista polen in natura.

Compozitie: 1kg hrana proteica pentru albine Energo Proteic Forte este compusa din drojdie de bere 300 g faina de soia degresata imbogatita cu zer 300 g Kombucha 200 g lecitina din soia 100 g amestec pulbere de maces si catina 100 g

Hrana Proteica Pentru Albine Energo-Proteic-Forte - Mod de utilizare:

1-Primavara dupa 2-3 zboruri ce curatire a familiilor de albine, hrana este pusa in vase de plastic (albii, ligheana, tavite). Amplasarea lor se va face in stupina intr-un loc ferit de curentii de aer si umezeala astfel incat pulberea sa poata fi preluata de albine.

2-Sub forma de pasta proteica: la 1 kg htana proteica Energo Proteic Forte se adauga 3 kg zahar farin, 150 ml extracte din plante si 1,5 kg miere fluida.

Ingredientele se amesteca intr-un recipient de plastic si se framanta pana se obtine un alutat ca de paine, daca este necesar adaugand treptat zahar farin pana la obtinerea consistentei unei turte care la asezarea peste rame in cuibul familiilor de albine nu va permite scurgerea.

Aceasta pasta proteica se ambaleaza in pungi de plastic, se intinde cu sucitorul si se administreaza familiilor de albine in portii de 250 g primavara, toamna  si perioadele lipsite de polen pentru dezvoltarea familiilor de albine si a stimularii pontei matcii. Inlocuitorii de polen nu contin bacterii (loca), spori (puiet varos), paraziti ca nosema apis si nosema ceranae. Produsul nostru este obtinut in conformitate cu standardele de calitate ISO 22000, ISO 9001 si GMP.  

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Medica: MEDICA Group este un brand prezent piata romaneasca inca din 1992, al carui fondator este d-nul Ionut Moraru doctor in stiinte medicale. Pronatura are ca scop promovarea terapiilor complementare (apifitoterapie, acupunctura, homeopatie, etc.) cu efecte reale, lipsite de nocivitate. Suplimentele nutritionale ProNatura îmbunatatesc calitatea vietii oamenilor si ii ajuta sa se bucure de un trai mai lung si mai sanatos.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite